Jorma Uotinen vieraana Positiivisuudesta elinvoimaa -seminaarissa Alajärvellä

0

Tule käynnistämään oma luovuuden prosessisi ja anna tilaa uusille poluille!

Alajärvellä kuullaan huikea, innostava ja taatusti luova luento, kun Jorma Uotinen saapuu vieraaksi Positiivisuudesta elinvoimaa -seminaariin. Seminaarin järjestää Elinvoimaa kuntiin –hanke, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto ja hallinnoi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu. Elinvoimaa kuntiin -projektipäällikkö Tiina Pelkonen suosittelee tilaisuutta kaikille, sillä kaikki me tarvitsemme välillä rohkaisua ja kannustusta uskoa omiin kykyihin ja nähdä muutos mahdollisuutena. Silloin kykenemme luomaan uutta ja maailma on avoin.

Tilaisuudessa Jorma Uotinen puhuu muun muassa johtamisesta ja kannustamisen kulttuurista. Muutos vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja jopa luovaa hulluutta uskaltaa luopua järkevistä tavoista. Kun työyhteisöä johdetaan oikein, ihmisten piilevät voimavarat saadaan käyttöön ja työntekijät tukevat toinen toisiaan ja kokevat yhdessä onnistumisen riemua. Kannustavasta ja positiivisesta ilmapiiristä tulee luontainen tapa toimia. Uotisen osuuden jälkeen kuullaan vielä Etelä-Pohjanmaan liiton valmistelujohtaja Asko Peltolaa maakuntauudistuksen mahdollisuuksista ja tämän hetkisestä tilanteesta.

Jorma Uotinen puhuu positiivisuuden elinvoimaksi Alajärven auditoriossa (Kaupintie 7) perjantaina 29.6. klo 12-14!

Tilaisuus on maksuton ja positiivisen mielen päälle tarjoillaan vielä jäätelötkin! Auditorioon otetaan 250 nopeinten ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tapahtumaan www.jpyp.fi Ilmoittaudu tapahtumiin Postitiivisuudesta elinvoimaa. Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä Tiina Pelkoselta puh. 040 670 4619 tai tiina.pelkonen@jpyp.fi


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI