”Jotkut vaan eivät osaa juhlia ilman häiriökäyttäytymistä”!

0

Viikonlopun aikana vietetyt ”Venetsialaiset” näyttäytyivät myös Pohjanmaan poliisille lisääntyneinä tehtävämäärinä. Erityisesti Keski-Pohjanmaan alueella hoidettiin huomattavasti normaalia viikonloppua enemmän häiriökäyttäytymisiin / äänekkääseen juhlintaan liittyviä poliisitehtäviä.

Hieman ennen puoltayötä Kokkolan torilta otettiin kiinni mieshenkilö, jonka hallusta löydettiin huumausaineita sekä huumaavia lääkeaineita. Mies on kiinni huumausainerikoksesta epäiltynä. Rikosperusteisen kiinnioton lisäksi alueelta otettiin kiinni muutamia henkilöitä vahvan päihtymystilan vuoksi poliisilain perusteella.

On hyvä tietää, että laajalla EU-alueella liikkuville varkaille kelpaa ”kauppatavaraksi”  kaikki mahdollinen irtaimisto.

Loppuviikon aikana Seinäjoen keskustan alueella murtauduttiin useisiin ajoneuvoihin ikkuna rikkomalla. Ainakin osasta autoista on myös anastettu omaisuutta. Poliisi pyytää mahdollisia näköhavaintoja tekijöistä sekä kuulohavaintoja ikkunoiden rikkomisiin liittyen tarkemman tekoajan määrittelemiseksi Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen numeroon p.0295-440513.

Kokkolan keskustan alueella murtauduttiin useisiin eri autoihin perjantain 30.8. ja lauantain 31.8. välisenä yönä. Poliisi tavoitti yhden tekijäksi epäillyn miehen aamuyöllä pian tekojen jälkeen ja hänen hallustaan löydettiin ainakin neljästä eri autosta peräisin olevaa anastettua omaisuutta.

Poliisilla on edelleen epäillyn hallusta tavattua omaisuutta joille ei ole löytynyt oikeaa omistajaa. Poliisi epäilee, että on olemassa teko tai tekoja, joista ei ole vielä tehty rikosilmoitusta.

Toistaiseksi tunnistamattoman omaisuuden joukossa on mm. Alpine- merkkinen autostereo, sininen Ring- ensiapupussi, tupakansyttytimeen liitettävä valaisin, käynnistyskaapeleita sekä lohkolämmittimen johto.

Poliisi pyytää edellä mainitun omaisuuden omakseen tunnistavia olemaan yhteydessä Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen vihjenumeroon p. 0295-440513.

 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI