Kaikille avoin työpaja Nelimarkka-museolla – Vapaa pääsy!

0
Neil Malone, Coincidence 12

Nelimarkka-museo tarjoaa avoimen ja rennon työpajan kaikille taiteesta ja sen tekemisestä kiinnostuneille lauantaina 27.10. klo. 10-12 Nelimarkka-museolla. Työpajaa ohjaa australialainen taiteilija Neil Malone.

 

Työpajassa tutustutaan Malonen kehittämään perinteisiä taidegrafiikan metodeita haastavaan menetelmään oman taiteen tekemisen kautta ja pohditaan viivan luonnetta, sen luonnollisuutta ja keinotekoisuutta. Perinteisesti taidegrafiikassa käytetty kuparilevy korvataan akryylilla. Skanneri ja tietokone tutkivat, tulkitsevat ja lopulta tulostavat puhtaan lopputuloksen, jossa jälkiään jättää myös sattuma.

Vapaa pääsy.

Kielenä englanti ja suomi. Ilmoittautumiset Nelimarkka-museolle osoitteeseen info(at)nelimarkka-museo.fi tai numeroon (06) 557 2129.

Neil Malone (1950) soveltaa eroosion kaltaisia luonnossa tapahtuvia prosesseja teostensa aiheissa ja niiden tekotavoissa. Malone on toiminut Melbournessa Viktoriaanisessa taideyliopistossa luennoitsijana ja taidegrafiikan laitoksen johtajana. Hän työskentelee parhaillaan Nelimarkka-museon residenssitaiteilijana.


 

JÄTÄ KOMMENTTI