Kari Hirvosen paljon odotettu joulukonsertti Ähtärin kirkossa 

0

Ähtäriläinen tangokuningas Kari Hirvonen konsertoi yhdessä sisarustensa kanssa Ähtärin kirkossa keskiviikkona 2.12.2020 ja torstaina 3.12.2020 klo 19. 

Paljon odotetussa Loistakoon liekki -joulukonsertissa kuullaan sekä perinteisiä joululauluja, että hieman nykyaikaisempiakin kappaleita. Konsertissa ovat mukana myös Karin siskot Katja ja Hannele Hirvonen sekä säestämässä Markus Hirvonen (kitara) ja Elina Paananen (piano). 

– Kauniiden sävelten matkassa lähdetään etsimään joulun tunnelmaa ja hiljennytään tärkeän joulusanoman äärelle, Hirvonen kuvailee. 

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi kirkon yleisökapasiteettia on laskettu 50 %, eli sisään otetaan 130 henkilöä konserttia kohden. Kirkkoon saapuessasi muista pitää turvaväli muihin ihmisiin. Samaan seurueeseen kuuluvat henkilöt saavat istua vierekkäin. Tilaisuudessa on suositeltavaa käyttää kasvomaskia. Yleisön toivotaan saapuvan paikalle riittävän ajoissa, ja kirkon ovet avataan klo 18. Käsienpesu on mahdollista wc-tiloissa, ja käsihuuhteiden saatavuutta on lisätty. 

Liput ovat myynnissä ennakkoon, ja niitä voi ostaa joko osoitteesta www.lippu.fi, R-kioskeilta sekä Porstuasta (Ostolantie 6a, Ähtäri). Lippuja myydään myös tapahtumapäivänä kirkon ovelta, mikäli niitä on jäljellä. Lipun hinta 20 € + toimituskulu (alk. 1 € www.lippu.fi) 


 

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI