Kenelle Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto 2017?

0

Onko sinulla mielessä taho, joka on tehnyt onnistuneen kulttuuriympäristöteon ja ansaitsisi siitä tunnustuksen?  Keski-Suomen maakunnan kulttuuriympäristöryhmä (MAKU) kerää parhaillaan ehdotuksia Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinnon 2017 saajaksi.

Palkittava taho voi olla yksityinen, yhteisö, yritys, hanke tai kunta. Palkinnon myöntämisperusteita ovat kulttuuriympäristön hoidon ja huomioimisen edistäminen, perinteitä kunnioittava hoito tai korjaus, osaaminen, innovatiivisuus, kohteen arvokkuus, tiedottaminen, yhdessä tekeminen tai uusi yhteistyömalli. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi korostetaan juhlavuoden teemoja: Identiteetti, Maisema ja Yhdessä.

Kuka tahansa voi tehdä perustellun ehdotuksen palkittavasta. Kulttuuriympäristöpalkinnon 2017 saajaa voi ehdottaa maakunnan kulttuuriympäristöryhmälle 31.10.2017 asti.
Ehdotuksen voi tehdä internetissä sähköisellä lomakkeella (webropol.com)

Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto

Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto nostaa esiin kulttuuriympäristön hoidon hyviä esimerkkejä, puurtajia, osaajia ja onnistujia. Maakunnan kulttuuriympäristöryhmä valitsee palkinnon saajan ja myöntää palkinnon. Palkintotilaisuus on joulukuussa 2017. Palkinto on emaloija-metalliseppä Ulla Huttusen valmistama emaloitu laatta, jonka aihe kuvastaa palkittavaa. Lisäksi voidaan jakaa kunniakirjoja. Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto on osa Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017. Palkinto toteuttaa maakunnan kulttuuriympäristöryhmän tekemää kulttuuriympäristösitoumusta.

Keski-Suomen kulttuuriympäristöpalkinto

Suomi 100

Sitoumus 2050

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI