Kerro Liisalle – kampanja Alavudella 1.2.-30.6.2020

1
Teksti: Johanna Yli- Kaatiala/J-Pnews
Kuva: Alavuden kaupungin nettisivuilta

Alavuden uusi kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki on aloittanut virassaan 1.2.2020 alkaen.

Sen myötä kaupungissa järjestetään kampanja, jossa asukkaat, mökkeilijät ja matkailijat saavat lähettää palautetta kaupunginjohtajalle niistä paikoista, asioista ja aiheista, mitkä heidän mielestään ovat parhaita kaupungissa. Toki voi laittaa myös toiveita ja kehitysideoita. Tarkoituksena on lisätä kotiseuturakkautta ja -ylpeyttä.

Palautetta voi antaa kaupungin verkkosivujen kautta tai suoraan www.kerroliisalle.fi -verkkosivun kautta. Käytettävissä ovat myöskin Facebook- ja Instagram-tilit, sekä jakoon tulevat Kerro Liisalle-postikortit.
Osallistujien kesken arvotaan IPhone 11 ProMax -puhelin, joten omat yhteystiedot on syytä jättää.

Keväällä käynnistyy myöskin Alavuden halkikävely Liisan matkassa reittiä Hakojärvi- Töysä – Tuuri – Alavus – Alavus Asema. Reitille tulee mittaa 22 km. Tarkoituksena on järjestää kahvitarjoilua jokaisessa taajamassa ja mukaan toivotaan erityisesti kyläaktiiveja. Muuten kaikki ovat tervetulleita kävelyyn pidemmäksi tai lyhyemmäksi matkaa, tai vaikka vain kahville!


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

1 KOMMENTTI

  1. Alavuden kaupungissa on monia hyviä puolia,eli miksi asun täällä. ) PALVELUKYYTI on tarpeellinen ja edullinen. UIMAHALLI ilmainen yli 75v. pitää meidän vanhusten kunnon terveenpänä .myös nämä TOIMIVAT VOIMAA VANHUUTEEN ryhmät esim.vesitornilla olemme niitä ylläpitäneet jo 8v,samalla se on lähimmäisryhmä,sillä aina on myös kahvit,nyytikesteinä. Kerran kk KRELL eli KRISTILLISET ELÄKELÄISTEN kokoontumiset eri srk tiloissa. Näin saa sielu ja ruumis virkistystä, TERVEYSKESKUS PALVELUT olen kokenut hyväksi näiden 12v aikana ,kun olen täällä asunut.ASUINPAIKKANA ALAVUS on rauhallista,kaunista seutua,josta olen kiitollinen Jumalalle ja lähimmäisilleni. tässä muutamia asioita vaikka on myös huonojakin puolia mutta missä ei olisi sekä + että – .Tervetuloa kaupunginjohtajaksi tänne kauniiden järvien kaupunkiin.

JÄTÄ KOMMENTTI