Kesätyösi voi kestää vuosikymmeniä – YIT tarjoaa jälleen noin 600 kesätyö- tai harjoittelupaikkaa

0
YIT tarjoaa harjoittelu- ja työpaikkoja
YIT tarjoaa harjoittelu- ja työpaikkoja
YIT:llä on parhaillaan menossa kesätyö- ja harjoittelijahaku, joka kestää 15.3. saakka. Tarjolla on kesätyö- tai harjoittelupaikka noin 600 nuorelle eri puolilla Suomea. (Katso myös video)

Jaossa on kesätyö- ja harjoittelupaikkoja erityisesti työmailla, mutta myös kalustopalveluissa ja toimistolla sekä myös liiketoiminnan tukitoiminnoissa. Moni kesätyöntekijä jatkaa YIT:n harjoitusohjelmassa ja valmistuttuaan myös työllistyy YIT:lle.

– Keräämme joka vuosi palautetta harjoittelijoiltamme. Viime kesän palautteiden mukaan 98 prosenttia vastanneista harjoittelijoista haluaisi työskennellä YIT:llä tulevaisuudessa ja suosittelisi meitä työnantajana myös muille. Meille on tärkeää kasvattaa YIT:lle uusia sukupolvia, jotka haastavat totuttuja toimintatapoja ja tuovat uusia näkökulmia liiketoimintaamme, toteaa henkilöstöjohtaja Pii Raulo.

Ohjaaja tukena harjoittelussa

Työharjoittelijat saavat tuekseen nimetyn ohjaajan, jonka kanssa yhdessä suunnitellaan harjoittelun tavoitteet. Jokainen kesätyöntekijä perehdytetään työtehtäviin, työporukkaan, työturvallisuuteen sekä YIT:läisen tapaan toimia.

– Kesätyöntekijämme ja harjoittelijamme työskentelevät yhdessä kovan luokan konkarien kanssa ja saavat tietoa, jota kirjoista ei voi oppia. He myös tapaava muita harjoittelijoita ja pääsevät jakamaan kokemuksia harjoittelun sujumisesta.

YIT on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka ovat voittaneet pari kertaa. LRakennusalan korkeakouluopiskelijat ovat nimenneet YIT:n rakennusalan halutuimmaksi työpaikaksi Universumin tutkimuksissa vuosina 2011, 2012 ja 2014. Saman kunnian YIT sai Universumin Ammattilaiset-tutkimuksessa 2013.

Kesätyö YIT:llä voi jatkua vuosikymmenten urana

Anne Piiparinen tuli YIT:lle kesäharjoittelijaksi vuonna 1996 ja työ imaisi mukaansa. Parin kesän jälkeen hän sai vakinaisen paikan YIT:ltä ja valmistui samalla rakennusinsinööriksi. Töiden ohessa Anne luki itsensä diplomi-insinööriksi ympäristötekniikasta ja on vuodesta 2011 lähtien ollut yksikön johtaja, ensin Pohja- ja vesirakentamisessa ja nyt Rakennusteknisissä töissä. Ennen yksikön johtajan tehtäviä Anne on toiminut YIT:llä työpäällikkönä, tarjouslaskijana, työmaainsinöörinä, työnjohtajana ja vastaavana työnjohtajana.

– YIT on tarjonnut monipuolisia mahdollisuuksia työuralleni. Meillä kannustetaan ja tuetaan henkilöstön kehittymistä entistä paremmiksi osaajiksi, kertoo Anne.

Kesätöihin, työharjoitteluihin, lopputyöpaikkaa ennättää vielä hakea täyttämällä hakulomake yit.fi/kesatyo verkkosivuilla 15.3. mennessä.

YIT:n työntekijät kertovat työarjestaan Instagramissa @raksaduuni.

.

JÄTÄ KOMMENTTI