Knettiradio | Kuuntele olympiavoittaja Tapio Korjuksen juhlapuhe Alajärven uimahallin avajaisissa

1
Tapio Korjus
Tapio Korjus (K-Media/JK)
Kuortaneen Urheiluopiston rehtori, olympiavoittaja Tapio Korjus kävi vihkimässä ja avaamassa Alajärven Uimahallin Aleksis Kiven päivänä 10.10.2013. Kuuntele koko juhlapuhe nauhoitettuna.

Viisaita sanoja sisältäneessä juhlapuheessaan Korjus tuo hyvin esille  liikuntaan, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyviä seikkoja.  Korjuksen mielestä Alajärven Uimahalli on kaikille seutukuntalaisille omalla erityisellä tavallaan myös henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin keskus. Kannattaa kuunnella koko puhe alusta loppuun.

Kuuntele Tapio Korjuksen JUHLAPUHE tästä!
Herranen lounas maaliskuu700x

1 KOMMENTTI

  1. Miksi ihmeessä juhlapuhe pitäisi kuunnella? Eikö se muistuisi paremmin mieleen, jos siitä olisi lyhennetty versio kirjoitettuna täällä netissä? Jo Niilo Tarvajärvikin sanoi aikoinaan, että nyt ylös, ulos ja lenkille omassa kuuluisassa radio-ohjelmassaan. Puolellakin siitä ajasta, mitä käytetään pelkkään kuunteluun edetään jo pitkälle juoksulenkillä ja edistetään samalla aina arvokasta kansanterveyttä yli ikärajojen. Lisäksi on muistettava intiaanien vanha sananlasku, että vierivä kivi ei sammaloidu. Tämä ohjenuora antaa tarvittavaa lisäpohjaa elämän ponnisteluissa.

JÄTÄ KOMMENTTI