Kunnanjohtaja läksii ja lopuksi mentalisti taikoo

0
Juha Viitasaari

Soinin uuden kunnanjohtajan valinnan edetessä lähestytään ajankohtaa, jolloin myös nykyinen kunnanjohtaja Juha Viitasaari saatellaan entiseksi. Luvassa on maaginen ilta, joka ei ole pelkkää juhlapuhetta.

Kaikille avoin läksiäistilaisuus järjestetään lauantaina 9.11. klo 19 alkaen Soinin Yhteistalolla. Ilta jatkuu tilaisuuden jälkeen maagisesti, sillä Pete Poskiparran Mentalisti 3.0 Suomen kiertue rantautuu Soiniin.

”Tässä on hyvä tilaisuus käydä antamassa vielä viimeiset risut tai ruusut ja potkia mies pihalle. Vaikka saatan hyvin näkyä kyläkuvassa vielä viimeisen viikon jälkeenkin, koin olevan paikallaan järjestää pieni läksiäistilaisuus kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille,” kertoo kunnanjohtajapestin 15.11. jättävä Juha Viitasaari.

”Olen nauttinut ajastani Soinissa ja suuri kiitos siitä kuuluu ihmisille, niin tutuksi tulleille, Soinin eteen töitä tekeville kuin kylillä vastaan tulleille. Voin vain kehua koko porukkaa ja sitä hyvää vastaanottoa, jonka olen aina saanut. Tästä kiitoksena voin edes tarjota kahvit ja ohjelmaa iltaan lauantaisaunan jälkeen.”

Avoin julkinen kahvitilaisuus alkaa klo 19.00. Illan aikana Viitasaaren kanssa voi vaihtaa kuulumiset ennen työpaikan vaihtumista, rennon illanvieton ohessa. Ohjelmassa on noin klo 19.30 alkaen soinilaisesta Tyttäret -yhtyeestä tuttujen Jenni Leppäsen ja Satu Alatalon musisointia ja kunnanjohtajan kiitossanat, joiden jälkeen halukkaat voivat jäädä illan pääohjelmanumeroon.

Mentalisti Pete Poskiparta lukee ajatuksia

Illan pääohjelmanumerossa on luvassa pienelle ihmiselle käsittämätöntä ajatusten lukua ja mielen kääntämistä. Soinissa ja lähiseuduilla ennennäkemätön mentalistiesitys antaa viihdyttäviä ja hämmästyttäviä kokemuksia, joita kannattaa tulla katsomaan kaukaakin.

Tv:stä ja julkisuudesta tutun taikuri ja mentalisti Pete Poskiparran esitys alkaa klo 21. Poskiparta on saanut tunnustusta Suomen vuoden taikurina 2014 ja kansainvälisellä Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnolla. Liput esitykseen maksavat ennakkoon 20 euroa ja ovelta 28 euroa. Lipunmyynti aukeaa klo 20.

 

”Valitettavasti avoimen läksiäistilaisuuden jatkona on maksullinen taikurimestarin show, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Tästä korvauksena sovimme, että klo 20–21 Kunnanjohtajan happy hour tarjoaa kesällä julkaistua Soini-lageria puoleen hintaan,” poistuva kunnanjohtaja valittelee.

Viitasaari ei toivo juhlapuheita tai lahjoja. Halutessaan vierailija voi lahjoittaa muistamisensa Soinin esteettömän luontopolun rakentamiseksi tilille FI48 5432 0720 0006 59 viestillä esteetön.

”Tilaisuuteen voi tulla vapaasti vain hörppimään iltakahvit. Terveisiksi riittää hyvin paikalla pistäytyminen tai mukanaolo viihdyttävässä illassa,” Viitasaari sanoo.

Illan järjestelyistä vastaavat Soinin Sisu, Soinin kunta ja Häjy Live. Ennakkolippuja myy mm. NoposGrilli.

 

JÄTÄ KOMMENTTI