Lähde opintomatkalle Tarttoon!

0
Leigon järvimusiikkifestivaaleilla koetaan unohtumattomia elämyksiä.

Järvilakeuden kansalaisopiston Aitio-hanke järjestää tutustumistamatkan Tallinnan kartanoihin ja Tarton kulttuurielämään elokuussa.
Lisäksi vieraillaan Setumaan kuningaskunnan päivillä ja Leigon järvimusiikki-festivaalilla, kertoo hankkeen vetäjä Jarmo Kumpula.

Matka alkaa torstaina 3. elokuuta. Ensimmäinen päivä kuluu bussi- ja laivamatkaan, ja illan tullen majoitutaan Hotelli Eurooppaan. Perjantaina tutustutaan Jägalan putouksiin ja tehdään Palmsen kartanokierros. Luvassa on myös viininmaistajaiset. Sagadin kartanon kautta jatketaan Altjaan ja Tarttoon.

Lauantaina lähdemme Luhamaalle ja vietämme aikaa Setunmaan markkinoilla. Seuraamme kuorojen ja tanssiryhmien esityksiä ja näemme Setukaisten vuotuisen maanpäällisen johtajan Ylem Sootskan valinnan.

Luhamaalta jatketaan iltapäivällä Leigo-järvelle Sangasten kartanon, Pyhäjärven ja Otepään kautta. Illalla on luvassa unohtumaton konserttitapahtuma.
Sunnuntaina on ohjelmassa opastettu kiertoajelu Tartossa ja tutustuminen Viron uuteen kansallismuseoon, vapaata ohjelmaa ja yhteinen illanvietto. Maanantai 7.8. kuluu paluumatkan merkeissä.

Opintomatkan hinta 350 euroa sisältää matkat, majoituksen, pääsyliput sekä aamiaisen ja lounaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Ennakkoilmoittautumisia toivotaan 9. kesäkuuta mennessä joko opiston kotisivulla (kurssinumero 9999402), toimistolle tai Jarmo Kumpula puh. 0400 692 908.

 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI