LENTIS | Kyky-Betsetiltä betoninkova suoritus Napapiirillä

0

NaPa vs. Kyky-Betset 0-3 (20-25, 17-25, 21-25)

–  Jälleen betoninkova suoritus joukkueeltamme, iloitsi Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi viime lauantainan (5.12.) käydyn voittoisan pelin jälkeen Rovaniemellä.  –  Ei ole helppoa voittoa NaPa:n kotiluolasta koskaan saatavilla.

Näillä näkymin miesten 1-sarjan syyssarjakauden viimeiseksi otteluksi jäämässä olevassa kamppailussa oli latausta, vaikka Napapiirin yleisö oli tyystin jäänyt ”kotiin” korona-paitsioon.  – Betonimiesten lataus onnistui ja keskityimme omaan tekemiseen riittävän hyvin. Napapiirillä suoritettu jalkojen ja yläropan virittely tuotti tulosta, kehui tyytyväinen valmentaja Kalliojärvi.

Vierailijoiden tehokas yleispelaaja Aivars Petrusevics takoi kovia hyökkäyksiä ja oli yksi kentän hahmoista. NaPa:lta onnistui samoin ”Petrun” kanssa palkittu keskipelaaja Leevi Alajärvi. KyKy:n Ralfs Ozolins oli vauhdissa tutussa vanhassa kotisalissaan. Illan komein suoritus oli kuitenkin Mikko Väliahon päättämä takapateri ”Kovapuun” passista. Tyhjältä jytkähti ja komeasti.

Kyky-Betset pelaa pitkästä aikaa todella tasaisella joukkueella ja ratkaisijoita tuntuu löytyvän useita. Uutena pelurina Napapiirin retkellä Pallokettuja jahtaamassa oli kehityspelaajan statuksella mukana Kokkolan Tiikereiden Roope Keskinen. Kiitettävä suoritus ja nuorukainen sulautui hyvin betonialalle.

Voitto NaPa:sta nosti Kyky-Betsetin jo sarjataulukon kakkospaikalle, tosin kolmantena oleva Lempo Volley on pelannut yhden ottelun vähemmän. Syksyn pelit taitavat olla paketissa. Liiton ohjeistus koronan vuoksi siirtänee betonimiesten kaksi järjestyksessä seuraavaa kotiottelua (NaPa ja TuTo) pelatttavaksi kevät kaudella. Pelipäivät neuvotellaan kalenterin salliessa.

– Nyt ei auta surkuttelu, keskitymme edelleen omaan tekemiseen ja harjoittelu jatkuu vanhaan malliin. Hyvää Joulua kannattajille ja tukijoille! Toivottaa valmentaja Hannu Kalliojärven johdolla koko Kyky-Betsetin joukkue.


PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI