LIIKUNTAKAMPANJOITA ALAJÄRVELLÄ

0

LIIKUNTAKAMPANJOITA ALAJÄRVELLÄ

Alajärvellä on mahdollista liikkua nyt erilaisten liikuntakampanjoiden merkeissä. Tuttujen kampanjoiden lisäksi on kehitetty lapsille ja senioreille omia tavoitteita sekä halutaan innostaa lapsiperheitä liikkumaan joululoman aikana.

Kuntokorttikampanjat

Syksyn kuntokorttikampanja on loppusuoralla ja merkintöjä kuntokorttiin ehtii tekemään vielä tämän vuoden loppuun asti. Kuntokorttien suoritukset voivat olla perinteisten liikuntamuotojen lisäksi hyötyliikuntaa. Syksyn kuntokortit tulee olla palautettuna 15.1.2022 mennessä ja olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Syksyn kuntokortit voi palauuttaa Alajärven Uimahallille, Lehtimäen palvelupisteelle ja liikuntatoimistolle. Talven kuntokampanja alkaa 1.1.2022 ja päättyy 30.4.2022. Talven kuntokortteja on saatavilla edellä mainittujen paikkojen lisäksi alajarvi.fi/liikunta nettisivulta.

Mestarisuksittelijakampanjat

Talven aikana on käynnissä alajärveläisille taas mestarisuksittelijakampanja. Perinteisen kampanjan lisäksi lapsille on järjestetty oma kampanja omilla kilometreillä. Kampanja-aika on talvi ja kilometrit tulee ilmoittaa 13.5.2022 mennessä liikuntapalveluihin.

LASTEN MESTARISUKSITTELIJAKAMPANJAN tavoite on hiihtää ikävuotesi x 10 oleva kilometrimäärä. Esimerkiksi 6-vuotiaan tulee hiihtää 60km ja 15-vuotiaan 150km talven aikana. Lasten kampanja on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Lasten mestarisuksittelija tulee saamaan palkinnoksi diplomin sekä tuotepalkinnon.

MESTARISUKSITTELIJAKAMPANJAN tavoite on hiihtää 500km talven aikana. Mestarisuksittelijakampanjassa kaikki tavoitteen saavuttaneet palkitaan pokaalilla tai tuotepalkinnolla.

Kävelykampanja

Kävelykampanja kestää koko vuoden, joten kävelykilometrejä saa kerätä 1.1-31.12. välisen ajan. Kampanjan tavoitteita on kolme: kävelykandiksi pääsee 750 km:n kävelyllä, kävelymaisteriksi 1 500 km:n kävelyllä ja priimusmaisteriksi 3 000 km:n kävelyllä. Lisäksi +70-vuotiaille on määritelty omat kilometrit ja tavoitteita on kaksi: Seniorikandi 200km ja seniorimaisteri 500km. Kirjaa kävelykilometrit muistiin ja ilmoita saavutetut kilometrit kampanjan päätyttyä Alajärven liikuntapalveluihin. Kävelijät palkitaan heidän saavuttaman tason mukaisesti.

Perheenä liikkumaan

Erilaisten kampanjoiden lisäksi perheille on suunnattu joululoman ajalle Joulunajan perheliikuntabingo. Bingon tarkoituksena on liikkua koko perheen voimin erilaisia liikunnallisia tehtäviä joululoman aikana. Tehtävät löytyvät bingoruudukosta ja kun perhe on suorittanut vähintään yhden pysty-, vaaka- tai vinorivin, palautetaan bingolappu Alajärven Uimahallille tai Lehtimäen palvelupisteelle 13.1.2022 mennessä ja perhe on mukana lahjakorttien arvonnassa. Bingoruudukoita on saatavilla edellä mainituista paikoista sekä liikuntatoimistolta ja alajarvi.fi/liikunta nettisivulta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI