LUKIJAPOSTIA | Onko kyseessä ongelma vai tehty ongelma ?

0
Karhut kuvattu talon ikkunasta
Karhut kuvattu talon ikkunasta
Viime syksynä Facebookissa levisi kuva erään henkilön sivulla karhuemosta pentuineen, jotka kävivät roskiksilla. Tähän kyseiseen henkilöön otettiin yhteyttä ja yritettiin tarjota apua, mutta tuloksetta. Mikä lienee motiivi, kun apu ei kelvannut. Tällöin olisi voinut olla, että tämän kevään ongelmasta olisi päästy jo viime syksynä.

Karhu ei ole tyhmä eläin, vaan erittäin viisas.

Karhujen karkotukseen ei auta kumiluodein varustetut pyssyt, koirilla haukuttamiset saa sen vaan ärtymään ja käymään päälle.

Onko tämän tarkoitus, että karhu saataisiin ärtymään ja saataisiin näin ollen poliisi lain nojalla tappaa karhu, joka kävi päälle. Toinen vaihtoehto, että laitetaan karhun herkkuja roskiksiin, että saataisiin tehtyä karhusta häirikkökarhu, tämän nojalla poliisi laki tulisi voimaan ja karhut hävitettäisiin.

Kuten edellä sanottiin karhu ei ole tyhmä eläin.

Karhun voi opettaa, että tietyn tyyppisistä laatikoista tulee hyvän makuista ruokaa ja tietyn tyyppisiä laatikoita tulee välttää, koska ne tuottavat tuskaa makuaistille. Kun tiedetään oikeanlainen karhun karkotin, joka tuottaa karhulle tuskaa sitä syödessään, niin saadaan karhu jättämään roskapöntöt rauhaan. Tällöin karhutkin muuttavat kotipihan läheisyydestä pois, kun ne tietävät, että näiltä seuduilta ei tipu helppoa ruokaa.”

– Jenna Jameson –

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI