Maailman suurin kauhavalaanen puukkoo-näyttelyn avajaiset

0
Työryhmä puolivalmiin kauhavalaisen kanssa. Arja Gräsbeck, Pauli Kankaanpää, Timo Lauri, Altti Kankaanpää ja Mikko Visti.
Työryhmä puolivalmiin kauhavalaisen kanssa. Arja Gräsbeck, Pauli Kankaanpää, Timo Lauri, Altti Kankaanpää ja Mikko Visti.
Työryhmä puolivalmiin kauhavalaisen kanssa. (vas.) Arja Gräsbeck, Pauli Kankaanpää, Timo Lauri, Altti Kankaanpää ja Mikko Visti.

Maailman suurin kauhavalaanen puukkoo – näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 10.9. kello 19.00, tilaisuuden kahvitus aloitetaan jo kello 18.30.

Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseon uusi näyttely esittelee Kauhavan Puukkofestivaaleille vuonna 2008 valmistuneen maailman suurimman ”kauhavalaasen puukoon” tekovaiheet ja tekijät.

Tämän vuoden Puukkofestareille jättipuukko sai ympärilleen jättimäisen helavyön, joka myös itseoikeutetusti on esillä näyttelyssä.

Maailman suurimman kauhavalaisen puukon ovat valmistaneet puukkosepät Arja Gräsbeck, Timo Lauri, Pauli Kankaanpää, Mikko Visti ja Altti Kankaanpää, joista jokainen esittäytyy näyttelyssä myös omien puukkojensa kautta.

Jättipuukon tekijät ovat paikalla kertomassa puukon tekemisestä ja vastaamassa avajaisvieraiden kysymyksiin.

JÄTÄ KOMMENTTI