Maailman suurin kevätjuhla, Kevätjuhlalive, järjestetään Suomen nuorille 29.5. 

1

Julkaisemalla tämän tiedotteen J-Pnews tukee osaltaan kevätjuhlatapahtumaa ja sen järjestäjiä:

Lasten ja nuorten säätiö, Pohjola Vakuutus, K-ryhmä ja Sanoma järjestävät maailman suurimman kevätjuhlan, Kevätjuhlaliven 29.5. klo 12–14.

Juhlassa esiintyvät muun muassa Cledos, Jannika B, Seksikäs-Suklaa ja joukko nuoria. Ohjelmassa on lisäksi valmistuvien nuorten puheita. Juhlan juontavat näyttelijät Krista Kosonen ja. Juhla on avoin kaikille iästä ja luokka-asteesta riippumatta ja se lähetetään HS Lasten uutisten suorana lähetyksenä Helsingin Sanomien verkkosivuilla ja Ruutu-videopalvelussa sekä Ilta-Sanomien verkkopalvelussa. 

Kokoontumiskiellot peruivat perinteiset kevätjuhlat kouluista.

Monelle nuorelle kevätjuhla on kuitenkin yksi vuoden kohokohdista. Lasten ja nuorten säätiö, Pohjola Vakuutus, K-ryhmä ja Sanoma halusivat varmistaa, että nuoret saavat ansaitsemansa juhlistuksen koronasta huolimatta. Siitä syntyi ajatus maailman suurimmasta kevätjuhlasta. 

“Teettämämme 10 kysymystä koronatilanteesta –selvityksen mukaan nuoria harmittaa kovin, että kaikki kivat asiat on koronan takia peruttu. Samalla opettajat ovat venyneet uskomattomiin suorituksiin tehdessään digiloikan muutamassa viikossa. Halusimme tarjota nuorille unohtumattomat koulun päättäjäiset ja opettajille mahdollisuuden tuoda nuorensa valmiiksi suunniteltuun kevätjuhlaan”, kertoo Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen. 

Kevätjuhlaliven teemana on unelmat ja tulevaisuususko. Yhteisellä juhlalla halutaan viestittää nuorille, että elämää on koronan jälkeenkin ja kivoja juttuja tapahtuu poikkeustilanteesta huolimatta. 

“Jo ennen koronaa nuorten tulevaisuususkoa ovat koetelleet muun muassa ilmastonmuutos ja työelämän epävarmuus. On tärkeää, että annamme yhdessä nuorille viestin, että myös poikkeustilanteessa on tärkeää unelmoida ja miettiä, miten yhteiskunnasta tehdään entistä parempi. Oli mahtavaa huomata, kuinka innolla Pohjola Vakuutus, K-ryhmä ja Sanoma lähtivät tähän heti mukaan”, Alanen jatkaa. 

Tapahtuman ohjelma päivittyy sivulle www.nuori.fi/kevatjuhlalive sitä mukaa, kun se varmistuu. Katso myös osallistumisohjeet samasta linkistä !!

Kevätjuhlaliven järjestävät Lasten ja nuorten säätiö, Pohjola Vakuutus, K-ryhmä ja Sanoma. Tapahtumaa tukevat Dentsu Aegis ja Vantaan kaupunki. 


Lasten ja nuorten säätiö lyhyesti 

Lasten ja nuorten säätiö rakentaa nuorten kanssa tulevaisuutta, jossa jokainen voi kokea elämänsä merkitykselliseksi. Vahvistamme työssämme nuorten tulevaisuususkoa, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja osaamista. Vaikutamme yhteiskunnassa laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiö on perustettu vuonna 2001 ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Tavoitamme vuosittain noin 25 000 nuorta. www.nuori.fi

Pohjola Vakuutus lyhyesti

Pohjola Vakuutus on Suomen johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä 2,5 miljoonaa henkilö- ja yritysasiakasta. Se tarjoaa kattavat vahinkovakuuttamisen palvelut niin henkilö-, yritys-, kuin yhteisöasiakkaille. Pohjola Vakuutus on osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä.

K-ryhmä lyhyesti

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 10 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 25 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. www.kesko.fi


Terveyssovellus-22

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI