Michael Monroe ja Alexander Stubb ovat vuoden korun- ja kellonkantaja

0
Vuoden 2012 Kellonkantaja Alexander Stubb ja Korunkantaja Michael Monroe. (Kuva: Tarja Gordienko)
Vuoden 2012 Kellonkantaja Alexander Stubb ja Korunkantaja Michael Monroe. (Kuva: Tarja Gordienko)
Kello- ja Jalometallitukkukauppiaat ry:n valinnat vuoden 2012 korunkantajaksi ja kellonkantajaksi ratkesivat lauantaina iltapäivällä Gold Silver Watch -messuilla. Korunkantajaksi valittiin muusikko Michael Monroe ja kellonkantajaksi Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb. Molemmat tunnustuksen saajat palkittiin lauantaina Helsingin Messukeskuksessa.


Ministeri Stubb vastaanotti kellonkantaja-kunniakirjan ja Leijona-kellon 100-vuotisjuhlamallistoon kuuluvan palkintokellon tyytyväisenä.

– Olen ensimmäinen tässä ammatissa oleva, joka on alkanut käyttää urheilukelloja puvun kanssa, ja olen saanut siitä aika paljon erilaista palautetta, ministeri Stubb sanoo.

Hän sanoo myös, että aikatauluttaminen ja aikataulussa pysyminen ovat tärkeitä asioita. Ulkomailla kokoukset alkavat usein jopa puoli tuntia myöhässä. Pohjoismaisen täsmällisyyden ja aikataulujen noudattamisen ministeri kertoo olevan hyve.
Ministeri Stubb lahjoittaa palkinnoksi saamansa Leijona-kellon Icehearts-organisaatiolle, joka taistelee nuorten syrjäytymistä vastaan mm. jääkiekkojoukkueiden kautta. Kello lahjoitetaan Iceheartsissa vuoden tsempparille.

Monroelle luovutettiin korunkantaja-kunniakirja sekä kaksi Kalevala Korun hopeista Kivennava-sormusta.

– Olemme pitkään vaimon kanssa etsineet sopivia hääsormuksia ja nyt vihdoin saimme juuri oikeanlaiset sormukset, Monroe totesi valintatilaisuudessa. Hän totesi pitävänsä erityisesti hopeanvärisistä koruista.
– Vielä hienompaa on, jos koru on aitoa hopeaa – kuten tämäkin upea uusi sormus, Monroe kertoi.

Monroe tunnetaan miehenä, jolla on näyttäviä koruja aina yllään. Hän kuitenkin kertoi ainakin yhden tilanteen, jossa korut joutuu riisumaan: lentokentän metallinpaljastimeen mentäessä.

Kello- ja jalometallitukkukauppiaat ry:n toimitusjohtaja Ilari Räisänen oli erittäin tyytyväinen valintoihin.

– Valitut henkilöt ovat julkisuudessa tehneet korujen ja kellojen käytöstä osan imagoaan vieläpä varsin persoonallisella tavalla. Annamme mielellämme korunkantajan ja kellonkantajan tittelit heille, Räisänen toteaa.

Valinnat julkistettiin lauantaina 20.10.2012 Gold Silver Watch -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tilaisuuden juonsi muotikonsultti Leena Sarvi. Viime vuonna kellonkantajaksi valittiin jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen ja korunkantajaksi kuntaministeri Henna Virkkunen. Korun- ja kellonkantajan valitsee vuosittain Kello- ja jalometallitukkukauppiaat ry.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI