Mikä ”maksaa” Digita? – televisiot näkyvät edelleen heikosti Soinissa ja Lehtimäellä!

0
Viestintämastojen koskemattomuudella on merkittävä yhteys maamme turvallisuuden ylläpidossa. Tihutyön ja rikoksen tekijöille tulisikin, kaiken järjestä kumpuavan, etiikan mukaan lukea huomattavan tuntuinen rangaistus. (jpnews.fi)

Kansalaisia suositellaan nyt omaehtoiseen vallankäyttöön ja ottamaan henkilökohtaisesti suoria kontakteja kiireesti Viestintävirastoon, niin kauan kuin jotain alkaa tapahtumaan. Mitä useampi on asialla sen parempi. Nykysysteemeillä sen voi tehdä myös netin kautta viikonlopun aikana.

– Olen ollut siinä käsityksessä että Soinin – Lehtimäen alueella TV kuva on saatu nyt näkymään kunnolla. Luulo ei ole todellakaan tiedon väärti, sillä jälleen on otettu yhteyttä ja kerrottu että kuvan laatu ei ole parantunut, vaikka Digitan on kerrottu asentaneen lisävahvistimia yms., hämmästelee kansanedustaja Reijo Hongisto asiasta alueen asujamistolta saamaansa palautetta.
– Avustajani Markku Tomperi otti jälleen kerran yhteyttä viestintävirastoon, josta luvattiin pikaisia korjaustoimia.
Nyt olisi tärkeää että mahdollisimman moni sellainen, jonka TV kuva ei näy riittävän hyvin ottaisi alla kuvatulla tavalla yhteyttä viestintävirastoon jotta asiaa saataisiin viimeinkin korjattua.
Ilmoituksessa on tärkeää osoitetieto, ongelman kuvaus – eli mihin aikaan TV ei näy, miten näkyy ja millainen on antenni ja mihin se on suunnattu. Olisi hyvä tietää myös se, onko ongelmista kärsivän paikan lähelle rakennettu hiljan 4G puhelinmastoja – ne saattavat häiritä TV-signaalia. Viestintäviraston ”pommitus” em. ilmoituksilla olisi hyvä tehdä viimeistään tulevan viikonlopun aikana.
Nyt kannattta olla ripeä ja asialla, koska saadun palauteen perusteella päätetään jatkotoimista mahdollisine yleisö- ja neuvontatapaamisin esimerkiksi Soinin kunnantalolla.
Viestintävirasto on erittäin kiinnostunut asiasta, koska se velvoitti Digitan hoitamaan asian kuntoon viime heinäkuun loppuun mennessä.
Saiko virasto Digitalta katteettoman raportin tehdyistä toimenpiteistä?
Normaalilaatuisista televisiolähetyksistä on vaikea nauttia useissa Suomenselän alueen antennitalouksista

 

JÄTÄ KOMMENTTI