MM-ralliliikenne ruuhkautta paikoin liikennettä eri puolella Keski-Suomea viikonloppuna

0
MM Rallin Suomen osakilpailua pidetää parhaiten järjestettynä rallitapahtumana (Kuva vuodelta 2010: AKK Sports Oy / Karoliina Paavilainen)
Keski-Suomessa ajetaan Neste rallia torstaista sunnuntaihin. Poliisi ilmoittaa, ettäse valvoo liikennettä erityisesti niiden alueiden läheisyydessä, missä milloinkin erikoskoetta ajetaan. Liikenne tulee ruuhkautumaan aika ajoin erikoskokeiden läheisyydessä.

Tänän aamulla on alkanut Ruuhimäen erikoskoe, joka on ruuhkauttanut liikennettä Lievestuoreessa. Sieltä rallikansa ajelee Jyväskylän keskustaan Harjun erikoiskoetta seuraamaan. Se tulee ruuhkauttamaan Jyväskylän keskustaan kulkevia teitä.

Jos menet katsomaan ralleja, muista maltti liikenteessä ja varaa riittävästi aikaa. Hyödynnä myös kimppakuljetuksia. Rallireitin varrella on useita tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja sekä normaalista poikkeavia liikennejärjestelyjä – noudata niitä ja liikenteenohjaajien merkkejä.

Jos et ole tulossa seuraamaan ralleja, ja matkareittisi kulkee kisareitillä olevien alueiden läpi, suosittelemme kiertoteitä.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI