Mobiili matkojen varaussovellus kipusi päivässä Suomen suosituimmaksi

0

Pienen pieni pala Jamaikaa (jpnews.fi/arkisto)
Pohjoismaalaiset, mukana  suomalaiset, varaavat ja ostavat yhä useammin matkansa netistä. Jatkossa myös nopeasti ja edullisesti suoraan omasta kännykästä vaikka puiston penkillä istuen.
Ebookersin uudesta sovelluksesta on vain päivässä tullut Suomen ladatuin matkasovellus iPadille Apple App Storessa. Ebookers tarjoaa ensimmäisenä matkatoimistona Euroopassa all in one -sovelluksen kolmen tärkeimmän matkatuotteen: hotellin, lentomatkan ja vuokra-auton varaamiseen. Sovellus on suosittu myös siksi, että sen avulla voi nopeasti tarkastaa lennon tilan, kaikki verkossa saatavana olevat varaustiedot sekä mobiilitarjoukset.

25. huhtikuuta lanseerattu matkasovellus on suunniteltu ja kehitelty erityisesti iPhone- ja iPad -laitteita käyttäville matkailijoille. Varausprosessi on optimoitu suorituskyvyn parantamiseksi ja tarjolla on älykkäitä toimintoja. Varaustiedot täytetään muun muassa automaattisesti sisäänkirjautuessa ja varaukset on helppo synkronoida laitteen kalenterin kanssa.

– Olemme tehneet paljon töitä tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen varauskokemuksen ja uskomme onnistuneemme siinä, sanoo ebookersin Pohjoismaiden markkinointijohtaja Björn Alvarsson.

Useilla onnistuneilla mobiililanseerauksilla ja palkituilla sovelluksilla ebookers osoittaa, että halpojen matkojen löytäminen ja varaaminen on nyt entistäkin nopeampaa ja helpompaa mistä tahansa. Riippumatta siitä, haluaako varata hotellin, lennot tai vuokra-auton.

– Olemme tyytyväisiä Chicagossa olevan kehitystiimimme kanssa siitä, että tähän saakka suurin mobiilihankkeemme on jo nyt ollut näin suuri menestys, sanoo Björn Alvarsson.

Suomalaiset varavat matkansa yhä useammin viime hetkellä

Sovelluksen suosioon on helppo löytää useita syitä. Suomalaiset varaavat matkoja yhä enemmän viime hetkellä ja muualla kuin kotona. Ebookersin tekemän tutkimuksen mukaan 30,8% ihmisistä on varannut matkansa 48h tunnin sisään matkalle lähdöstä sekä 36,4% sanoo lähteneensä matkalle ilman hotellivarausta. Uutena kasvavana trendinä näkyy selvästi varauksien tekeminen liikkeellä ollessa. 29,7% haastatelluista kertoi varanneensa seuraavan lomansa edellisellä lomalla ollessaan. Lisäksi 12,6% kertoi varanneensa matkan autossa matkustaessaan ja 6,7% junassa*.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Storesta ja se on saatavana kuudella kielellä: norjaksi, englanniksi, suomeksi, ranskaksi, saksaksi ja hollanniksi.

JÄTÄ KOMMENTTI