Myynti kasvuun digityökaluilla

0

Tarvitseeko yrityksesi apua digitalisaation kehittämisessä ja vauhdittamisessa? Haluatko digitaalisuudesta pk-yrityksesi kilpailuvaltin? Tule kuulemaan yritysesimerkkien kautta kuinka juuri sinusta voi tulla sähköisen markkinoinnin ja digitalisaation ystävä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Alajärven Yrittäjät järjestävät yhteistyössä maksuttoman tilaisuuden tiistaina 9.10. klo 18-20 (kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen), paikkana Hoiskontie 25, Alajärvi. Tilaisuus on suunnattu pk-yrityksille, jotka ovat halukkaita kehittämään tai vahvistamaan omaa digitaalista osaamistaan. Tilaisuudessa etäyhteyden kautta Piristeel Oy, Jarte Steel Oy ja Hakola Huonekalu Oy sekä paikan päällä Alajärvellä Annabella sekä Omakodit esittelevät digitalisaatioon liittyviä menestystarinoita. Lisäksi tilaisuudessa esitellään syksyn aikana pidettävien maksuttomien digikoulutusten sisällöt ja ajankohdat. Koulutusten sisällöt räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Tilaisuus ja koulutukset järjestetään osana Digivaattori-hanketta. Tervetuloa mukaan ottamaan digitalisaatio yrityksesi kasvun vauhdittajaksi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127 tai Alajärven Yrittäjien nettisivut.

KATSO TÄSTÄ LISÄÄ !

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI