Nyt ideoimaan yhdessä pohjanmaan järviseutua kartalle!

0
Toisiko alueella tavalla tai toisella modernisti järjestetty isompi talviurheilutapahtuma menneiden vuosien renesanssia ja uutta yleisöä seutukunalle ?

Kutsumme kaikki mukaan ideoimaan uutta, kuntarajat ylittävää tapahtumaa Maakuntakorkeakoulun ja Vireä ja vahva Järviseutu (ViVa) -hankkeen järjestämään, kaikille avoimeen innovaatiotyöpajaan.

 

Ideoi tapahtuma -työpajan tavoitteena on innovoida yhdessä Järviseudun alueen näkyvyyttä ja vetovoimaa lisääviä tapahtumia, jotka voidaan toteuttaa yhteisvoimin eri toimijoiden kanssa. Pohditaan yhdessä muun muassa sitä mistä seutumme tunnetaan, mistä se pitäisi tuntea ja millä tavoin tunnettavuutta voitaisiin lisätä sekä sitä millainen tapahtuma voisi houkutella tuhat ihmistä pohjanmaan Järviseudulle läheltä ja kaukaa.

Työpaja pidetään torstaina 9.2. tilausravintola Lakeavaarassa Vimpelissä.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.15 ja innovaatiotyöskentely aloitetaan klo 17.30 aiheeseen liittyvällä alustuksella. Innovaatiotyöpajan ohjauksesta vastaa FT, KTM Seliina Päällysaho.

Tilaisuus sopii erityisen hyvin mm. seuratoimijoille, erilaisille yhdistyksille ja järjestöille, kuntatoimijoille (esim. kulttuuri- ja vapaa-aikatoimijoille) sekä kaikille Järviseudun alueen vetovoimaisuuden kehittämisestä kiinnostuneille. Tavoitteena saada mahdollisimman paljon erilaisten ihmisten ja toimijoiden ajatuksia ja ideoita siitä millainen tapahtuman pitäisi olla, että sillä saataisiin houkuteltua ainakin tuhat ihmistä Järviseudulle.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI