Odotettu konserttivierailu Ähtärissä 19.12

0

Teemu Roivaisen & Diandran tähdittämä Syttyy valot tuhannet -joulukonsertti Ähtärissä torstaina 19.12.

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Teemu Roivainen & Diandra tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueellaan tänä vuonna myös Ähtärissä. Joulukonserttikiertue kattaa 13 paikkakuntaa ympäri Suomen ja Ähtärissä järjestetään kiertueen kolmanneksi viimeinen konsertti.

Torstaina 19.12. klo 19 järjestettävässä Ähtäri-hallin konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Kaikki viime vuonna 2018 järjestetyt Syttyy valot tuhannet -joulukonsertit myytiin loppuun.
Ähtärin 2019 konsertin lipunmyynti on sujunut erittäin vilkkaasti ja odotettavissa onkin loppuunmyyty Ähtäri-halli. Konserttiliput ovat myynnissä ennakkoon Lippu.fi -verkkosivulta hintaan 38 € + toimituskulu (alk. 1 €). Lippuja voi tiedustella myös Visit Ähtärin toimistosta (Ostolantie 6a, Ähtäri) ja puhelimitse p. 040 641 5793.

Ähtäri-hallin ovet avautuvat yleisölle konsertti-iltana 19.12. klo 18. Ähtäri-hallissa on myynnissä kahviotuotteita ennen konserttia klo 18-19 sekä konsertin väliajalla. Konsertin kesto on n. 2 h sisältäen väliajan.

Tapahtuman järjestää Visit Ähtäri.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI