Onnistu muutosten keskellä

0
Ilona Rauhala

Tänä vuonna avoimen iltamissa 22.8. pohditaan sitä miksi toiset onnistuvat ja toiset ei – mistä kaikesta onnistuminen johtuu ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Ilona Rauhala herättelee puheenvuorossaan pohtimaan oman elämän ja työelämän johtamista. Miten kannattaa suhtautua monin epäselviltäkin tuntuviin muutoksiin: miten omia tunteita käsitellään, miten omaa ajattelua ja mieltä voi johtaa. Puheenvuoro tarjoilee myös konkreettisia näkökulmia siihen, miten itseä voi auttaa oppimaan.

– Muutoksissa onnistuminen ja vaikuttaminen on aina kiinnostanut minua. Haluan auttaa ihmisiä onnistumaan muutosten keskellä.

– Onnistumisen asennetta ja mielentilaa voi treenata ja kehittää, toteaa Ilona Rauhala.

Oman mielen treenaminen on Rauhalan mukaan kuitenkin pitkäjänteinen matka.

Ilona Rauhala puhuu psykologisesta pääomasta, joka on yksilön ja yhteisön asennetta ja tahdonvoimaa. Asenne ja mielentila ovat myös yhteydessä uuden oppimiseen ja ihmisenä kasvuun. Asenne myös helposti tarttuu alitajuisesti ihmisestä toiseen. Optimismi ja tulevaisuususko kehittyvät myönteisessä ja innostuneessa tunneilmastossa.

Avoimen iltamat elokuussa

Lisää Ilona Rauhalan ajatuksia siitä miten onnistua muutosten keskellä, on tarjolla elokuussa pidettävissä avoimen iltamissa klo 18 eteenpäin.

Avoimen iltamat on kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään nyt kahdeksannen kerran tiistaina 22.8. klo 17.00-20.00.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston toimijat sekä SeAMK Avoin amk. Luennoijana tapahtumassa on Ilona Rauhala, joka on suomalainen psykologi, tietokirjailija ja yritysvalmentaja. Ilona Rauhala on valmentanut niin televisiossa, lehtien palstoilla, sosiaalisessa mediassa kuin eri yhteisöissä sekä kirjoittanut useita eri kirjoja.

 

Opintoja jokaisen makuun – uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin? Tai haluatko muutoin kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen opetuksen tarjonta. Avoimen iltamissa pääset tutustumaan usean eri organisaation opintotarjontaan. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa – jokaiselle jotakin.

Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston ja SeAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun toimijat ovat paikalla klo 17.00 eteenpäin kertomassa alueen koulutustarjonnasta. Ohjelmassa on myös kirjojenvaihtotori – kirjoja voi tuoda ja viedä oman maun mukaan.

Kutsu käy tulla tutustumaan tarjontaan ja kuulemaan miten johtaa omaa mieltä ja oppimista muutosten keskellä!


Avoimen iltamat ”Onnistu muutosten keskellä”
ti 22.8.2017 klo 17.00-20.00 Seinäjoki-salissa Kampustalolla (Kalevankatu 35, Seinäjoki).
Tapahtuma on kaikille avoin, ei pääsymaksua! 

JÄTÄ KOMMENTTI