PÄIVÄN KÄRNÄIITTI! | Kärnä vaatii postin Malista harkitsemaan asemaansa ja eroamaan!

0
Kansa kysyy mitä yhteistä on postilla ja golfilla? (Arkistokuva/jpnews.fi)
Kansanedustaja Mikko Kärnä

Kansanedustaja Mikko Kärnä on pöllämystynyt aamun uutisista, joiden mukaan Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen hankki Postin nimiin vuonna 2015 käyttöönsä 30 000 euron golf-osakkeen ja myi muita yhtiön golf-osakkeita tappiolla kaupan rahoittaakseen samalla, kun yli 300 Postin työntekijää irtisanottiin.

– Ylipäätään tässä herää kysymys, että mihin Posti tarvitsee golf-osakkeita? Käsittääkseni golfaus ei kuulu yhtiön ydinliiketoimintaan. Kuulostaa siltä, että Malinen on johtanut Postia kuten omistamaansa yhtiötä, vaikka tosiasiassa suomalaiset omistavat Postin. Tähän liittyvät myös Malisen ökypalkkiot, joissa ei ole mitään tolkkua tai suhteellisuutta. On käsittämätöntä, että Postia johtamalla tienaa 4 kertaa enemmän kuukaudessa kuin Suomen pääministeri, vaikka tehtävien vaativuutta ei voi mitenkään verrata keskenään.

Kärnä kehottaa toimitusjohtaja Malista harkitsemaan asemaansa yhtiön johdossa ja eroamaan!

– Ymmärrän kyllä, että tuollaisesta hillotolpasta on vaikeaa päästää irti, mutta kyllä Malisen pitäisi nyt ymmärtää lähteä. Kansa on raivoissaan omistamansa yhtiön johtajalle, sille mitä muuta tällainen toiminta on, kuin ahneutta ja korruptiota? Malisen tulisi lähteä kuin talonmiehen jäiseltä peltikatolta, eli liukkaasti.

KOMMENTOINTI- JA KESKUSTELUKANAVAMME ON AUKI JA HELPPOA KÄYTTÄÄ ! ÄLÄ HÄPPEE JOS HALUAT SANOA JOTAIN !! 


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI