Palvelu auttaa uudenvuodenlupauksen pitämisessä

0
Uudenvuodenlupaukset on nyt tehty – mutta miten ne pidetään? Lupauksen pitämisessä auttaa Uudenvuodenlupaus.fi-sivusto, jonka kautta lupauksen tehnyt voi saada kannustusta ja neuvoja terveellisempään ja mukavampaan elämään. Uudenvuodenlupausten pitäminen alkaa nyt!

Uudenvuodenlupaus on helppo tehdä, mutta vaikea pitää. Arjen myötä lupaukset unohtuvat tai osoittautuvat vaikeiksi pitää. Viattomalta näyttänyt lupaus syödä enemmän kasviksia jää helposti toteuttamatta, kun kasvikset pitäisi ehtiä hakata salaatiksi. Entä miten oikeasti olla stressaamatta, kun sähköposti laulaa korkeita nuotteja?

”Muistutus ja tsemppi – sekä joskus myös hyvät vinkit ja tuki – ovat tarpeen. Uudenvuodenlupaus.fi on palvelu, joka tukee lupauksen pitämisessä” viestintäpäällikkö Eija Seppänen lupaa.

Uudenvuodenlupaus.fi -palvelun kautta oman lupauksen voi jakaa läheisilleen ja ystävilleen tiedoksi, jotta he tietävät kannustaa lupaajaa. Lupauksen kertominen avoimesti luo positiivista sosiaalista painetta, joka voi auttaa skarppaamaan myös ratkeamisen hetkellä. Palvelun kautta lupaaja voi haastaa myös muita tekemään lupauksia pienistä elämäntapamuutoksista, joiden avulla voi saavuttaa suuria asioita.

Uudenvuodenlupaus.fi on osa Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteistä Yksi elämä -hankkeen kampanjaa, joka haluaa tukea ihmisiä elämäntapamuutoksessa.

JÄTÄ KOMMENTTI