Peräkonttikirppis järjestetään jälleen Alajärvellä 3.10.

0

Viime syksynä suuren suosion saavuttanut peräkonttikirppis järjestetään jälleen Alajärvellä lauantaina 3. lokakuuta klo 9-14. Tapahtumapaikkana on Alajärven Palotori ja sen välitön läheisyys. Lisäksi keskustan liikkeet järjestävät omia kirpputorejaan ja liikkeissä on edullisia tarjouksia.

Tarjolla on taas monenmoista tarpeettomaksi jäänyttä, mutta jollekin toiselle ensiarvoisen tärkeää ostettavaa kohtuullisella hinnalla.

Myyntipaikka on jokaiselle avoin. Se on kooltaan 4 x 4 m. Myydä voi peräkontista,-kärrystä tai pieneltä pöydältä.

Myyntipaikasta peritään 5 euron maksu käteisenä paikan päällä. Myyntipaikat jaetaan tulojärjestyksessä myyntipäivänä klo 7.00 alkaen.

Myyntipaikkojen jako aloitetaan ensiksi Palotorilta jatkuen Kauppakadun toiselle puolen.

Järjestäjät ovat huomioineet myös, että alueelta löytyy kahvilateltta, josta lämpimän juoman lisäksi on saatavissa pikkupurtavaa. Myös vesipiste ja WC-tilat ovat käytössä

Nyt vain penkomaan ullakoita ja varastoja.

Tehdäänpä nyt kaivattua lisätilaa ja annetaan vanhoille tavaroille uusi käyttötarkoitus. Peräkonttikirppiksen rento ilmapiiri mahdollistaa mukavan syyspäivän. Liikkeelle kannattaa lähteä hyvissä ajoin, jotta ehtii tehdä parhaimmat löydöt ja vielä tutustua liikkeiden tarjouksiin.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Aaltoa ja Aarioita ry.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI