Perävaunut, veneet ja perämoottorit varkaiden suosikkikamaa!

0
Nämä kelpaa varkaille! Mitä isompi sitä parempi, mutta kaikki käy. (Arkistokuva: poliisi)

Pohjanmaan poliisin tiedotteen mukaan Rannikko-Pohjanmaan seudulta on kateissa

Vaasasta ja sen lähipaikkakunnilta on vuoden alkukuukausien aikana lähtenyt luvattomille teille useita peräkärryjä ja venetrailereita, ja useammankin venetrailerin kyydissä on ollut myös vene ja veneen perässä perämoottori. Myös erilaisia yksittäisiä veneitä ja perämoottoreita on ilmoitettu anastetuiksi.

 

Tammikuun alkupäivinä on anastettu Laihialta venetraileri, rekisteritunnus  WXR-517, kyydissään Master 410 – merkkinen alumiininen pulpettivene, jossa 20 hv:n Yamaha -merkkinen perämoottori.

Tammikuun alussa on anastettu Vähästäkyröstä peräkärry, rekisteritunnus PZO-120.

28.-29.2. Vaasasta on anastettu peräkärry, rekisteritunnus PUG-820.

18.3. anastettiin Vaasasta peräkärry, rekisteritunnus WSB-179 ja huhtikuun lopulla peräkärry, rekisteritunnus PVU-554.

Huhti-toukokuun vaihteessa Kristiinankaupungista anastettiin veneenkuljetustraileri, rekisteritunnus WGP-954, minkä kyydissä moottorivene ja perämoottori.

Vaasasta on anastettu huhtikuun loppupuolen ja toukokuun alun paikkeilla peräkärry, rekisteritunnus DHU-185. Peräkärryn tuntomerkki on, että se muistuttaa hieman hevoskuljetuskärryä.

Vaasasta on anastettu 5.-6.5. veneenkuljetustraileri, rekisteritunnus WLT-837, minkä kyydissä Rönnqvist 15R -merkkinen vene ja veneen perässä kiinni Yamaha -merkkinen 20 hv 2-tahtimoottori.

7.5. iltapäivällä Maalahdessa murtauduttiin varastoalueelle ja tekijät anastivat erilaista omaisuutta, mitä kuljetettiin pois paikalta anastetulla kuomullisella Muuli -merkkisellä kevyellä peräkärryllä, rekisteritunnus WRS-314. Paikalta anastettiin myös venetraileri, minkä kyydissä Buster -merkkinen vene kera perämoottorin. Poliisi on selvittänyt rikosta päivän aikana ja epäiltyjä on otettu kiinni. Anastettua omaisuutta, kuten venetraileri, vene ja perämoottori, on saatu takaisin, mutta kuomullinen peräkärry on edelleen kateissa sekä isompi teltta ja Honda -merkkinen kivenporauskone.

OLE TARKKA JA BONGAA ANASTETTU OMAISUUS ! (mm. rekisteritunnukset)


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI