Pesäpalloliitto jakaa junioripäällikkötukea – seuratoiminnan tukeminen tärkeä arvo haastavassakin taloustilanteessa

0

Pesäpalloliitto myöntää tukea junioripäällikön palkkaamiseksi jälleen ensi vuodelle. Haku on avoinna kaikille Pesäpalloliiton jäsenseuroille 1.11.2020 kello 24.00 asti.

Koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne on tuonut Pesäpalloliitollekin taloudellisia rasituksia, kun esimerkiksi lasten ja nuorten tapahtumat sekä Itä-Länsi jouduttiin siirtämään seuraavalle vuodelle. Seuratoiminnan tukeminen ja laatuun panostaminen päätoimisten junioripäälliköiden myötä nähdään silti haastavassakin taloustilanteessa merkittävänä.

– Seuroilla on yhtä lailla ollut haastava vuosi koronan luoman epävarmuuden myötä. Seurat ovat kuitenkin koko lajin toiminnan ydin ja moottori, joka täytyy pitää hyvässä iskussa kohti pesäpallon 100-vuotisjuhlavuotta 2022 kuljettaessa, Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari muistuttaa.

Tukea voi hakea yksi tai useampi jäsenseura ja sitä myönnetään maksimissaan 10 000 euroa yhdelle vuodelle. Maksimiaika tuen piirissä on yhtäjaksoisesti kolme vuotta.

– Käymme hakemukset huolella läpi luotujen kriteerien pohjalta ja vain hakulomakkeella annetut tiedot huomioidaan. Tavoite tietysti on, että tuki auttaa vakiinnuttamaan junioripäällikön aseman seurassa. Hakemusten talouspuolta tarkastellaan erityisesti tästä näkökulmasta, Huotari kertoo.

Pesäpalloliiton myöntämä junioripäällikkötuki on mahdollista yhdistää valtakunnalliseen seuratukeen, joka opetus- ja kulttuuriministeriön mukaan on tulossa haettavaksi joulukuussa 2020.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI