Pienten kevätkauden iloinen päätöskirkko

0
Tiina Akomeah/Alajärven seurakunta

Alajärven kirkossa on varmasti sunnuntaina 30.5. klo 10 iloinen juhlatunnelma, kun päiväkerhojen pienet kirmaavat kesälaitumille ja juhlan tiimoilta järjestetään perhekirkko. Nyt kun rajoituksia on vähän enemmän avattu, saa kotikirkossa olla paikan päällä jo 150 henkilöä tietysti edellyttäen turvaohjeita.

Päätöskirkko myös suoratoistetaan ”somessa”, joten ne jotka eivät pääse paikan päälle, voivat seurata suoratoistokuvansiirtoa (stream) FaceBookissa – Alajärven ev. lut. seurakunta.
Lapset eivät esiinny tällä kertaa kirkossa. Suoratoiston ääressä kotona olevat lapset voivat ottaa mukaan hetkeen oman nallen, huivin tai jonkun soittimen, mutta tietysti ihan vapaaehtoisesti.
Syksyllä eskarin/koulun aloittavien siunaaminen siirtyy syyskaudelle ja toteutuu 18.8. klo 18 Alajärven kirkossa ja 19.8. klo 18 Lehtimäen kirkossa. Kirkkohetket myös lähetetään suorana digitaalikanavan/sosiaalisen median välityksellä.
Lapsityön väki lausuu iloisen kiitoksen kerholaisten koteihin ja toivoo mukavaa kesää, herkullisia jäätelöitä ja Taivaan Isän siunausta.

JÄTÄ KOMMENTTI