Pohjalaisflikat Emmi-Sofia ja Cia-Catharina pärjäsivät hienosti nuorten mallikisoissa New Yorkissa

0
Cia-Catharina Iso-Tuisku voitti kunniamainintoja kovassa kansainvälisessä seurassa New Yorkissa

Upeat suomalaiset Cia-Catharina Iso-Tuisku ja Enni-Sofia Mäkelä ovat palanneet New Yorkista International Modeling and Talent Association (IMTA) järjestämästä kilpailusta, joka pidettiin 14 .- 18. heinäkuuta 2019.

Tyttöjen kotimaisesta mannekiinikoulusta ja mallitoimistosta Pariss Modelsista kerrotaan kilpailu- ja työviikonviikon ”rapakon” tuolla puolen USA:n New Yorkissa olleen kiireisen ja  työntäyteisen monenlaisine kokemuksineen ja menestyksineen.

Ilmajoelta kotoisin oleva 14-vuotias Cia-Catharina Iso-Tuisku osallistui Female Teen Model of the Year kilpailuun. Cia-Catharina menestyi loistavasti ja sai kunniamaininnat seuraavista kilpailuista: Runway, Fashion Print, Swimwear, Jeans. Sijoittui Make-up kilpailussa voittajakaartiin, sekä palkittiin loppukilpailussa Female Teen Model of the Year 10 parhaan joukossa kunniamaininnalla.

Cia-Catharina sai kiinnostusta muun muassa amerikkalaisilta New Yorkin, Los Angelesin, Miamin toimistoilta sekä Japanin, Kiinan ja Korean mallitoimistoilta. Myös amerikkalaiset Talent toimistot olivat kiinnostuneita Cia-Catharinasta.

 

Isonkyrön 12-vuotias Enni-Sofia Mäkelä osallistui Female Pre Teen Model of the Year kilpailuun ja suoriutui myös loistavasti ja sai kiinnostusta myös japanilaisilta mallitoimistoilta.

Koko kilpailuun osallistui noin 3000 kilpailijaa, johon kuului sekä malleja, että talentteja.

Kilpailu- ja katsaustapahtuman loppujuhlassa aikaisemmista osallistujista seinäjokelais mallikoulun  ”kasvatin” ja maailmalla menestyneen Alisa Forslundin kuva loisti screenillä joidenkin kuuluisien mallien ja näyttelijöiden mukana.

  • Tässä kilpailussa kilpailujen ja seminaarien ja muun annin lisäksi voidaan todeta, että
    esiintymistaidon ja -tiedon puute on usein se, joka johtaa nuorella aivan turhaan itsensä vähättelyyn. Kun tietää miten toimii, voi kokea itsensä luontevaksi yllättävissäkin tilanteissa, sanoo mallikoulu Pariss Modelsin johtaja Liisa Kangas.
  • Silloin on helppo olla ja voi nauttia elämän erilaisista tilanteista. Varmuus siitä miten toimia, vahvistaa positiivisesti nuoren rakentuvaa itsetuntoa.

Kankaan mukaan esiintymistaito on loistavaa pääomaa omaa itseänsä eheyttävälle nuorelle, sillä nykypäivän elämä voi olla usein hyvinkin haasteellista.

Valmistautuminen Mannekiinikoulu, Mallitoimisto Pariss´in mannekiinikurssilla sekä kansainvälinen kilpailu, IMTA, NYC:ssa, antoivat Cia-Catharinalle ja Enni-Sofialle  juuri näitä taitoja.

  • Tulevaisuus ei tunnu niin haasteelliselta, pikemminkin ihanan haastavalta, tietää Kangas.


 

JÄTÄ KOMMENTTI