PRO 0‰ | Yhä useampi rattijuoppo otetaan kiinni – vahvassa humalassa!

0

Poliisin saatot verikokeisiin ja poliisivankilaan ovat lisääntymässä rattijuoppojen vuoksi
Otos Etelä-Pohjanmaan poliisin huostaanottamista rattijuopoista pelkästään torstai-illan ja perjantai yön aikana.

Torstaina illalla kello puoli yhdentoista aikaan tavoitti poliisipartio Seinäjoella Vuoritiellä seinäjokelaisen miehen kuljettaman henkilöauton, koska auton liikkeistä oli tullut ilmoituksia hätäkeskukseen.

Poliisin suorittamassa alkometripuhallutuksessa oli tuloksena törkeät 2.77 promillea. Mies menetti ajokorttinsa ja asia käsitellään aikanaan käräjillä.

Torstaina kello 22.15 aikaan tuli ilmoitus Ähtäristä Kiertotieltä, jossa oli henkilöauto törmäillyt sekä kerrostalon seinään että pysäköityyn autoon ja vielä ruusupuskaan.

Poliisipartio on tavoittanut ähtäriläisen miehen ja hän puhalsi tuolloin poliisin alkometriin törkeät 3.10 promillea. Tapahtuman selvittely on vielä kesken.

Perjantaina yöllä kello puoli kahden aikaan pysäytti poliisipartio normaalin liikennevalvonnan yhteydessä Vimpelissä Lakaniementiellä vimpeliläisen miehen kuljettaman henkilöauton.

Suoritetussa alkometripuhallutuksessa oli tuloksena 1.52 promillea. Mies menetti ajokorttinsa ja asia käsitellään aikanaan käräjillä.

Perjantaiaamuyöstä ennen  kello neljää tapasi poliisipartio Ilmajoella Tuomikyläntiellä jalkaisin liikkeellä olleen miehen, joka puhuttelussa kertoi avoimesti kuljettaneensa lähistöllä tien laitaan jätettyä henkilöautoa. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,60 promillen tuloksen. Asian selvittely jatkuu.

Perjantaina aamu neljän jälkeen pysäytti poliisipartio Lapualla Seinäjoentiellä sastamalalaisen miehen kuljettaman henkilöauton. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1.55 promillea ja ilmeni myös, ettei hänellä ole ajokorttiakaan. Asia tullaan käsittelemään aikanaan käräjillä.

JÄTÄ KOMMENTTI