Rohkeasti eteenpäin – Luonto, hyvinvointi ja matkailu innostavat torstaina 15.3.2018

0
Hotelli Punkaharjun johtaja, yrittäjä Saimi Hoyer esitelmöi Lappajärvellä 15.3.

Luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja terveyttä. Mieliala paranee, verenpaine alenee, sydämensyke tasoittuu ja stressi poistuu. Luonto saa liikkumaan ja antaa mahdollisuuksia luontevaan sosiaaliseen kanssa käymiseen. Maaseutua ja sen ihmisiä arvostetaan. Me olemme innovatiivisia ja taitavia, meillä on upea luonto ja paljon tarinoita. Rohkeasti eteenpäin -tilaisuuden tavoitteena on innostaa löytämään tämän seudun, yrittäjien ja asukkaiden vahvuuksia, tarinoita ja unelmia niin oman hyvinvoinnin vahvistamiseksi kuin matkailun valteiksi.

Illan päävieraaksi Lappajärvelle Hotelli Kivitipun auditorioon meteoriittijärven rannalle tulee vuoden 2017 matkailuhenkilö, vuoden 2017 kotimaan matkailun huippukohteen Hotelli Punkaharjun johtaja, yrittäjä Saimi Hoyer. Oman tarinansa kautta hän kannustaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä – uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Hyvinvointi- ja matkailuyrittäjät sekä aiheeseen liittyvät hankkeet esittelevät toimintaansa aulatiloissa, osa myös lyhyin puheenvuoroin tilaisuuden kuluessa.

Rohkeasti eteenpäin – puheenaiheena luonto, hyvinvointi ja matkailu torstaina 15.3.2018 klo 17-20
Hotelli Kivitippu Nykäläntie 137, LAPPAJÄRVI

17:00 – 17:30 Kahvitus, mahdollisuus tutustua yrittäjien ja hankkeiden esittelypöytiin.
17:30 – 18:00 Ajankohtaisten hankkeiden esittäytyminen auditoriossa.
18:00 – 19:15 Saimi Hoyerin alustus, aikaa kysymyksille ja keskustelulle.
19:15 – 20:00 Loppupuheenvuoro, vapaata keskustelua ja yrittäjiin & hankkeisiin tutustumista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tila ja istuinten määrä on rajallinen. Osaamme varata sopivan tilan sekä riittävästi evästä iltaa varten, jos ilmoittaudut tilaisuuteen ja samalla ilmoitat mahdolliset ruokavaliot tai -rajoitteet kahvitusta varten!

Rohkeasti eteenpäin -tilaisuuden esittelypöytien varaukset, ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Aana Vainio puh. 0400 152 171 tai aana.vainio@aisapari.net


Mukana järjestelyissä: Aisapari ry Kestävät kylät- & Kylille -hankkeet, Järvilakeuden kansalaisopiston Paikallistuntijat-hanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy:n & SEDU Aikuiskoulutuksen yhteishanke Green Care tunnetuksi Etelä-Pohjanmaalla sekä Kraatterijärven toimijat.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI