Ruoan jakelu etäopetuksessa oleville Alajärven ja Vimpelin esi- ja perusopetuksen oppilaille sekä lukio-opetuksen opiskelijoille 6.4.2020 alkaen 

0
(Kuvituskuva)

Alajärven sivistystoimi valmistelee yhteistyössä Alajärven ja Vimpelin ravitsemuspalveluiden kanssa etäopetuksessa olevien opiskelijoiden lounaan tarjoamista tarvitseville 6.4.2020 alkaen. 

Lounas jaetaan ennalta sovituissa jakelupisteissä. Jakelupisteiksi on Alajärvellä määritelty Paavolan koulu, Myllykankaan koulu ja Uusikylän koulu sekä Taimelan koulu. Vimpelissä jakelupaikkana toimii Aapiskujan koulu. Lounas jaetaan kylmäannoksina, jotka voi lämmittää kotona. 

Alajärven jakelupisteet: 

Maanantaina noudettavissa maanantain ja tiistain annokset. Keskiviikkona loppuviikon annokset. Jakelu on avoinna klo 11.00–13.00. 

Vimpelin jakelupiste Aapiskujan koulu: 

Maanantaina noudettavissa maanantain ruoka, tiistaisin tiistain ja keskiviikon ruoka ja torstaina torstain ja perjantain ruoka. Jakelu on avoinna klo 11.00–13.00. 

Jaettavat annokset ovat yksittäispakattuja ja niiden säilytysaika on merkitty pakkauksiin. Kaikki annokset ovat laktoosittomia. Muut ruoka-aineallergiat huomioidaan erikseen tilausta tehdessä. 

Mikäli oppilas tarvitsee jakelupisteeltä noudettavan lounaan, tulee siitä ilmoittaa Wilma-viestillä Alajärvellä ja Vimpelissä Wilmaan nimetyille yhteyshenkilöille. Viestistä tulee käydä ilmi oppilaan nimi, tarvittavien annosten määrä viikossa, noutopiste sekä mahdollinen erityisruokavalio. Seuraavan viikon ruuat tilataan aina viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona. Ensi viikon aterioita koskevat viestit tulee siis lähettää viimeistään keskiviikkona 1.4.2020 klo 15.00 mennessä. 

Tilaus on sitova ja annoksia noudettaessa tulee noudattaa erityisen tarkasti noutopis-teessä olevia ohjeita. Ruokaa noudettaessa jakelupisteellä ei ole henkilökuntaa paikalla ja noutajien tulee myös noudattaa yleisiä koronavirukselta suojautumisesta annettuja ohjeita. 


 

JÄTÄ KOMMENTTI