Saanko luvan, tanssitaan 24 tuntia!

0
Jenni Mäkelä, Ähtäristä
Tanssit vasta alullaan
Eilen illalla alkoivat neljättä kertaa maratontanssit Soinin Yhteistalolla ja jatkuivat sunnuntaihin kello viiteen, eli 24 tunnin tanssimaraton.

Kahdeksasta osanottajasta viisi tanssi loppuun saakka ja jopa 80 vuotiaalla pariskunnalla riitti kuntoa kahdeksan tunnin tanssiin. Yleisö osallistui myöskin tanssiin kannustaen näin osanottajia.

Pirkko Hietala ja Reijo Kallioniemi

Tanssipari Pirkko Hietala ja Reijo Kallioniemi totesivat tanssin sujuneen hyvin, vaikka oli tanssittu vasta neljä tuntia. he olivat tulleet Soiniin Ähtäristä. Tanssimaan olivat tulleet myös Sirpa Laitinen ja Hannu Räisänen, vaikka eivät itse kilpailuun ottaneetkaan osaa.

– Mukavahan se on kesäillassa tanssia ja kannustaa kilpailijoita.

Sirpa Laitinen ja Hannu Räisänen
Näillä eväillä jaksettiin

Musiikista vastasivat ammattisoittajat vuorollaan Esa, Taisto ja Jussi Roponen, Kalevi Järvenpää, Tapani Lager ja Marja Toivonen. Jonkinlainen työrupeama myöskin esiityjiltä.

Vuorossa Esa Roponen

Paikalla oli myöskin karaoke maraton. Johon osallistui myös innokkaita harrastajia. Taisipa pisimmät suoritukset kestää kuusi tuntia.

Jenni Mäkelä

”Järjestysnainen” Jenni Mäkelä, Ähtäristä tarttui välillä karaoke mikkiin ja hänen veljensä paistoi pihalla muikkuja niin kilpailijoille kuin yleisöllekin.

Seuraavat tanssiparit tanssivat koko 24 tuntia loppuun saakka:

Pirjo Vihinen ja Kalervo Ruuska

Kirsi Natunen ja Juhani Everilä

Margit Eklund ja Eino Rantamäki

Tuula Nimell ja Raimo Heittola

Pirkko Hietala ja Reijo Kallioniemi

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI