Soinilaisilta hävisi 151 kiloa rasvaa kahdeksassa kuukaudessa.

0
oik. Janne Kujala, Tiina Väliaho ja palkitut Tiina Silvonen, Juha Viitasaari, Liisa Valkealahti, Saara Sallila, Jarmo Mustonen ja Tero Ojala

Hyvinvointia hyvästä arjesta – terveyskampanja on saatu päätökseen Soinissa. Kampanjan aikana rasvaprosentti mitattiin 403 kertaa ja osallistujia oli 229 henkilöä. Mittaukset suoritettiin 25.4., 29.8. ja 12.12.

Palkitesimistilaisuudessa projektipäällikkö Janne Kujala ja personal trainer Tiina Väliaho selvittivät taustoja ja tuloksia. Tulokset eivät huonoja olleetkaan, 151 kiloa rasvaa paloi kampanjan aikana. Kampanjan tarkoituksena oli saada pysyviä tuloksia ja pienin askelin elämäntapamuutoksia.

Palkittujen kertoman mukaan ravinnon merkitys on ollut jopa tärkein tekijä tuloksissa, lisättynä kohtuullisella liikunnalla. Lähes kaikilla jatkuu  kampanjan mukainen toiminta elämäntapana.

Kampanjan lopuksi palkittiin parhaat sekä miehissä, että naisissa ja osallistujien kesken arvottiin muita palkintoja. Seuraavat henkilöt pudottivat eniten rasvakiloja prosentteina lähtöpainoonsa nähden.

Naiset: (kolmen palkitun naisen yhteinen rasvakilon pudotus oli 31,54 rasvakiloa)

1 Saara Sallila 18,7%

2. Tiina Silvonen 10,02%

3. Liisa Valkealahti 8,9%

Miehet: (kolmen palkitun miehen yhteinen rasvakilon pudotus oli 17,66 rasvakiloa)

1. Tero Ojala 11,1%

2. Jarmo Mustonen 4,2%

3. Juha Viitasaari 3,6%

Kampanjan toteuttajat kiittävät ja toivottavat vuodelle 2019 samanlaista aktiivista työtä oman terveyden hoidossa.

 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI