Soinin joulunavaus sisätiloissa Yhtenäiskoululla

0
Tilaisuudessa palkitut

Yleisöä riitti joulunavauksessa
Eilen avattiin jouluaika Yhtenäisyyskoululla Soinissa. Koulun 8A ja 8B oppilaat olivat järjestäneet juhlan, jossa oli myös myyntipöytiä soinilaisilta yhteisöiltä ja yrityksiltä. Tilaisuudessa palkittiin myös soinilaisia urheilijoita ja Kunnon Kuntalainen.


Naisvoimistelijoiden Flames-ryhmä esiintyi.

Tilaisuudessa oli lapsille leikkinurkkaus ja pipareiden koristelua, tietenkin joulupukki vieraili viihdyttämässä lapsia. Flames-ryhmä esitti akrobatiaa ja 4H voimistelukerko esitti omaa ohjelmaa. Myyntipöydillä oli pullaa, kahvia, kakkuja ja pipareita. Myös ensivuoden kalentereita oli myynnissä.

Soinin 4H ryhmän tytöt

Tilaisuudessa julkistettiin Kunnon Kuntalainen, tänä vuonna Anne Hietala ja palkittiin menestyneitä urheilijoita, Soinin Sisu: vuoden urheilija, Merja Korpela, Jenna Jaakkola, Sulo Vuorenmaa ja Irma Niemi-Pynttäri. J-S Hiihtoseura: Julia Haukilehto. Soinin Tiikerit: Heli Vihikangas ja Anja Keisanen. Ryhtinuoriksi tulivat valituiksi: Iida Lehisalo ja Jukka Saarinen, Nuori toimija: Sami Ojala ja vuoden valmentaja: Jari Nappari

vas. Jenna Jaakkola, Merja Korpela ja Anette Källi

Palkinnot ja huomionosoitukset jakoivat Paula Kemppainen, Marja Puronhaara ja Rami Puro.

Tilaisuudessa palkitut

Tilaisuuden yhteydessä tarkoitettu jätkänkynttilöiden poltto siirrettiin huonon sään vuoksi perjantaille 4.12. alkaen kello 14.30, mikäli säät suosivat.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI