Soinin kirjastossa mielenkiintoinen helmi-maaliskuu

0
Soinin kirjasto

Soinin kirjaston hanke -Koko Soini lukee- käynnistää vuoden 2020 lukuisilla kirjailija ja asiantuntija tilaisuuksilla helmi- ja maaliskuun aikana.

Päivi Heikkilä-Halttunen

18.2. klo 18 FT, kouluttaja, kriitikko Päivi Heikkilä-Halttunen puhuu aiheesta Rakkaus kirjaan ja kieleen syntyy aina sylissä. Varhaisen perhelukemisen tukeminen kotona, kirjastossa ja varhaiskasvatuksessa.

KOKO

SOINI

LUKEE

 

 

 

Anneli Kanto

 

 

 

3.3. klo 18 kirjailijavieraana Anneli Kanto

Anneli Helena Kanto on suomalainen kirjailija, näytelmäkirjailija, toimittaja ja käsikirjoittaja. Kanto valmistui yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 1976 pääaineenaan lehdistö- ja tiedotusoppi. Vuosina 1996–1997 hän opiskeli käsikirjoittamista Teatterikorkeakoulun koulutusohjelmassa.

KOKO

SOINI

LUKEE

 

 

 

 

 

24.3. klo 18 kirjailijavieraana Unto Katajamäki

Unto Katajamäki

Unto Katajamäki on tamperelainen kirjailija, joka on aiemmin toiminut muun muassa lukion rehtorina ja opetustoimenjohtajana. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri, pääaineena yleinen historia.

Unto Katajamäki on julkaissut parikymmentä kirjaa: historiallisia romaaneja, jännitysromaaneja sekä tieto- ja oppikirjoja. Jännitysromaaneissa hän käsittelee ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviä rikoksia. Historialliset romaanit sijoittuvat lähihistoriaan, muun muassa toisen maailmansodan jälkeisiin traagisiin tapahtumiin. Unto Katajamäki on Suomen Kirjailijaliiton, Suomen tietokirjailijat ry:n, Pirkkalaiskirjailijoiden ja Suomen Dekkariseuran jäsen.

 

Ari Haasio

26.3. klo 9 yhtenäiskoululla yliopettaja Ari Haasion luento Verkon pimeä puoli

Ari Haasio on suomalainen tietokirjailija ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastoalan yliopettaja. Hän on kirjoittanut lukuisia teoksia kirjastoalasta, dekkareista, tiedonhausta, tietoverkoista ja sosiaalisesta mediasta. Haasio on koulutukseltaan filosofian tohtori. Hänen väitöskirjansa käsitteli sosiaalisesti vetäytyneiden henkilöiden tiedonhankintaa. Väitöskirjassaan Haasio on esitellyt disnormatiivisen ja normatiivisen informaation käsitteet, joiden avulla kuvataan informaation suhdetta tiedontarpeen ja tiedontarvitsijan arvoihin, normeihin ja lainsäädäntöön. Haasio on toimittanut lukuisia teoksia, kirjoittanut toistakymmentä tieteellistä artikkelia sekä sanomalehti- ja aikakauslehtiartikkeleita muun muassa Kirjastolehteen, Kalevaan, Ilkkaan ja Lapuan Sanomiin. Haasio toimi Kirjastolehden päätoimittajana vuosina 1998–2000.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI