Soinin valtuuston päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

Soinin kunnanvaltuusto päätti kokouksessaa eilen 27.1. seuraavaa:

Kunnanvaltuusto on vuosittain antanut kunnanhallitukselle tilapäislainavaltuudet.

Valtuuden määrä on vuosittain ollut 2,0-3,0 milj. e ja vuonna 2017 4 milj. e, koska pitkäaikaista lainaa ei nostettu kahteen vuoteen. Vuosittain pitkäaikaisia lainoja lyhennetään n. 1,6 milj. Investointimenot ovat bruttona tänä vuonna n. 1,28 milj. e ja pitkäaikaista lainaa rahoitusosaan on merkitty vain 500.000. Toimintaa on tarkoitus pitkälti rahoittaa Kuusiolinnan osakkeista saaduilla tuloilla ja tilapäislainoituksella

Hyväksyttiin

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Rajapinta digitaalisuuteen hankkeelle myönnetään vuoden 2020 talousarvion 44.000 euron määräraha ja tuloksi merkitään 30.800 e euron valtionavustus.

Hyväksyttiin

Kunnanhallitus esittää, että Soinin kunnan ja kunnanjohtaja Johanna Rannanjärven välinen johtajasopimus hyväksytään. Kehityskeskustelun yleislinjat tuodaan tiedoksi kunnanhallitukselle.  Johanna Rannanjärvi ei asianosaisena osallistunut asian käsittelyyn.

Hyväksyttiin.

Kunnanjohtajan esityksestä kunnanhallitus esittää yksimielisesti valtuustolle, että tekniseksi johtajaksi valitaan insinööri (AMK) Niko Kujala. Valintaesityksen perusteena on kokonaisarvio, jonka perusteella valintatyöryhmä yksimielisesti esitti valittavaksi Niko Kujalan. Erityisesti korostui koulutus ja soveltuvuus työyhteisöön.

Hyväksyttiin

Valtuuston kokouksen aluksi Millespakka Oy esitteli toimintaansa toimitusjohtaja Ira Kekaraisen johdolla.

Millespakka Oy on yhdeksän kunnan omistama, jätehuollosta vastaava toimija alueella, jossa on 26.500 asukasta. Yritys toimii Alajärvellä. Yritykseen jätettä tuo 10 jäteyritystä ja vuotuinen jätemäärä on 8766 tonnia.

 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI