Suomalaiset vastasivat – Tältä näyttää tulevaisuuden puhelin

0

Samsung tilasi helmikuussa YouGovilta kyselytutkimuksen, jossa selvitettiin, minkälaisia ominaisuuksia tuhat suomalaista uskoo olevan tulevaisuuden älypuhelimissa.

Yli puolet vastaajista uskoo puhelinten muuttuvan entistä ohuemmiksi. 50 prosenttia suomalaisista taas on varmoja, että puhelinten kamerat kehittyvät teknisesti yhä paremmiksi.

Suomalaiset haluavat myös nähdä puhelimissa uudenlaista näyttötekniikkaa. Lähes kolmasosa, eli 29 prosenttia, uskoo tulevaisuuden älypuhelimissa käytettävän kaarevia näyttöjä. Peräti 42 prosenttia taas sanoo, että tulevaisuuden puhelinten näytöt tulevat kattamaan koko puhelimen rungon.

Sen sijaan suomalaiset ovat skeptisiä sen suhteen, että älypuhelinten muotokieli muuttuisi radikaalisti lähiaikoina. Kuution muotoisia tai kokonaan lasista valmistettuja älypuhelimia ei suomalaisten tulevaisuuden visioissa vielä esiinny.

-Suomalaiset odottavat älypuhelimilta ominaisuuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi he kaipaavat entistä ohuempaa muotoilua ja totta kai parempia kameroita, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Jää nähtäväksi, osuvatko suomalaisten näkemykset kohdilleen. Osviittaa suurimpien älypuhelinvalmistajien tulevaisuuden visioista voi saada ensi viikolla Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa.

Samsungin Unpacked -julkistustilaisuus alkaa sunnuntaina 1.3.2015 Suomen aikaa klo 19.30, ja tilaisuuden suoraa lähetystä voi seurata täällä:

http://www.samsung.com/fi/isthisthenext/

…………………………………………..

YouGovin toteuttama kyselytutkimus tehtiin helmikuussa 2015 ja siihen vastasi 1000 henkilöä.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI