SUOMEN ENSIMMÄINEN SEUTUKANAVA AVATTIIN 1.8.2009 NETTIIN

0
Järvi-Pohjanmaan Kauppakatu n:o 1

J-Pnews

JPnews – on seutukunnan ja alueen uusi nykyaikainen tietokeskus ja päivittäinen uutispalvelu!

jpnews.fi on verkkojulkaisu joka perustettiin harjoittamaan modernia ja ajantasaista verkkoviestintää Järvi-Pohjanmaan seutukunnan ja sen lähiympäristö seutujen alueella.

jpnews.fi sivusto toimii uutispalvelujen sekä tiedon välittämisen ytimenä, toimien  samalla koko alueen monipuolisimpana seutukuntaportaalina. Sivustoa tukevat uusina palveluina tällähetkellä mm. Knetti.tv ja K-katu sivustot.

• Koko ajan päivittyvien uutis-, tiedottamis-, ja mainospalvelujen lisäksi jpnews.fi tarjoaa ja kehittää kävijöilleen uusia ja kiinnostavia palveluita.

Knetti.tv:n nettiosoite on helppo muistaa www.knetti.tv !!
Knetti.tv:n nettiosoite on helppo muistaa www.knetti.tv

• Nykyaikainen Knetti.tv nostaa alueen suuret ja pienet uutiset ja puheenaiheet täysin uusiin ulottuviiksiin ja tuo ne lähemmäksi JPnews:n lukijoita.

• Kaikkien omalta seutukanavalta voi seurata tapahtumia omaan tahtiin ”jälkilähetyksinä” arkistoista tai seurata erikseen ilmoitettuja suoria lähetyksiä.

Vuokraa mainoslooshi Järvi-Pohjanmaan Kauppakadulta!

K-katu ja sen sisältämä innovatiivinen kopiosuojattu formaatti mahdollistaa yrityksille ja yhteisöille kokonaan uuden tavan mainostaa sekä ilmoitella palveluistaan, tapahtumistaan ja tuotteistaan ilman omia internetsivustoja.

K-katu on edullinen tapa julkaista ja välittää, vaikka päivittäin vaihtuva, kuvin ja tekstein varustettu personoitu mainos-, informaatio- ja myyntisanoma reaaliajassa ympäri maailmaa.
Voiko tämän edullisempaa ja tehokkaampaa tapaa mainostaa enää olla!?  Kysy lisää ”järvi-pohjanmaan kauppakadun”  MAINOSLOOSHI-myynnistä!

LISÄKSI!

• Monipuoliset sää- ja tieliikennepalvelut kertovat nopeasti lämpötilat, kelitiedot ja parhaimmat reitit kohteisiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Viikkogallup antaa nopeasti relevantin kansalaismielipiteen ajankohtaisiin kysymyksiin

Urheilumuistioon pyritään keräämään kaikki seutukunnan urheilutilaisuudet ja- kilpailut jokaisen kävijän muistitiedostoksi ja iloksi.

Viikon Wacky puolestaan, viihdyttää meitä omalla huumorillaan aiheesta ja aiheetta.

JPnews uutis- ja tietokeskusportaalissa on YKSITYISILLÄ henkilöillä mahdollisuus julkaista ILMAISIA osto-myynti-ja vaihdetaan ilmoituksia, sekä käydä vuorovaikutteista keskustelua esim. myyjän ja ostajan kesken. Helppoa ja kätevää. Nyt on mahdollisuus myydä viiden euron tuotteitakin, kun ilmoittaminen ei maksa mitään!

• JPnews uutis- ja tietokeskusportaalissa on nyt keskitetysti eri seuroilla ja yhdistyksillä uudenlainen mahdollisuus tiedottaa ja julkaista  omalla sivullaan, sanoin sekä kuvin, nopeasti ja yksinkertaisesti jäsenilleen ja muille.

Tule mukaan kehitykseen!
Ole mukana idoimassa!
Ole tekemässä juttuja!
Ole tiedottaja ja kuvaaja!
Me kaikki haluamme tietää ja tiedottaa!
Iloisin terveisin JPnews – tiimi
Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI