Suosikkitubettajat saapuvat syyslomalla Ähtäriin

0

Lauantaina 17.10.2020 suosikkitubettajat Lakko, ZoneVD sekä Niko ja Santtu saapuvat Ähtäri-halliin. Luvassa on energinen liveshow, jonka kruunaa meet & greet!

Niko ja Santtu (Kuvat: Noora Tiihonen)

Tubeshow’n ohjelma on jaettu kahteen osioon. Vauhdikas, ja yllätyksiä täynnä oleva live-esiintyminen tapahtuu Ähtäri-hallin lavalla, jonka jälkeen tubetähtiä on mahdollista tavata meet & greetissä parin tunnin ajan. Meet & greetissä fanit pääsevät ottamaan yhteiskuvia turvavälit huomioon ottaen koko tubettajajoukon kanssa. Tapaamiset toteutetaan jonotusjärjestyksessä, ja pyrimme siihen, että kaikki osallistujat ehtivät tavata idolinsa. Kaikille osallistujille jaetaan nimmarikortit.

Lakko

Lakko on yksi Suomen suosituimmista tubettajista, ja hänen videoistansa huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Esimerkiksi pelivideoilla ei keskitytä taitoon tai mahtaviin suorituksiin, vaan hassutteluun ja katsojan viihdyttämiseen. Niko ja Santtu on melkoinen hulivilikaksikko, joiden sisältö koostuu vlogeista, haasteista sekä prankeista. Leikkisä meno huipentuu parhaimmilleen live-tapahtumissa. ZoneVD:lle videoiden tekeminen on elämäntapa, ja hänen kanavaltaan löytyy sisältöä pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. ZoneVD on tuben lisäksi tunnettu ilmaveivitaidoistaan, joita hän pääsi esittelemään Talent Suomen finaalissa saakka.

ZoneVD

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. Meno voi välillä yltyä vauhdikkaaksi, mutta paikalla on luonnollisesti järjestyksenvalvonta. Vallitsevaa koronatilannetta sekä viranomaisohjeistuksia on järjestäjän taholta seurattu tiiviisti, ja tavoitteena on järjestää nuorille hauska, mutta ennen kaikkea turvallinen elämys. Pääsyliput on suositeltavaa hankkia ennakkoon, jotta sisääntuloalueella vältytään turhalta ruuhkalta. Liput ovat ennakkoon myynnissä osoitteessa www.lippu.fi, ja tapahtumapäivänä Ähtäri-hallin ovella. Lippukassalla kannattaa suosia korttimaksua. Sisääntuloalueella jaetaan tapahtuman osallistujille kasvomaskit, ja saatavilla on käsihuuhteita. Käsien peseminen on mahdollista Ähtäri-hallin wc-tiloissa.

Ähtärissä on tarjolla myös monenlaista muuta mukavaa syysloma-aktiviteettia, ja Tubeshow’n päätteeksi voi lähteä kokemaan vaikkapa jännittävän Yöseikkailun! Ähtäri Zoo on lauantaina 17.10. poikkeuksellisesti avoinna iltamyöhään saakka, ulkotulien valaistessa polkuja. Illan hämärtyessä myös Seikkailuhuvipuisto Flowparkissa kiipeillään otsalamppujen valossa, ja kylpylä Mesikämmenessäkin pääsee uiskentelemaan Yöuinnin merkeissä ilta kymmeneen saakka.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI