Talkookampanja nuorten kanssa ja nuorten hyväksi

0

Maailman suurimmat talkoot nuorten hyväksi 14.-20.9.2015! Yhdessä tekeminen on kivaa ja joukkovoimalla saadaan paljon aikaan!

Maailman Suurimmat Talkoot on Leader-ryhmien ja maaseutuverkostopalvelujen kampanja, joka haastaa koko Suomen tekemään hyvää viikolla 38 eli 14.-20.9.2015.

Tempauksen teemana ovat nuoret ja teema toimii kaksisuuntaisesti:

Nuoret talkoilevat itse ja heidän hyväkseen tehdään konkreettisia tekoja. Talkoissa ei ole ylä- eikä alaikärajaa.

Kutsukaa nuoret talkoisiin ja tehkää mukavia juttuja yhdessä! Yhdessä voi harrastaa liikuntaa, järjestää siivoustalkoot, ideoida ja suunnitella uusia tapahtumia tai kutsua nuoret vierailulle. Talkoilla voi tehdä kaikenlaista mukavaa!

Koko Suomessa tähtäimessä on miljoona talkootyötuntia!

Osallistua voi järjestämällä oma talkoot tai haastamalla lisää porukkaa miljoonan talkootunnin kampanjaan.

Pyrkimyksenä on, että kaikki tekisivät talkoita tunnin, mutta saa tehdä kuinka paljon haluaa.

Maailman Suurimmissa Talkoissa myös kisataan siitä, minkä Leader-ryhmän alueella on eniten talkootyötunteja, missä talkoissa on eniten talkoolaisia ja kuka järjestää persoonallisimmat talkoot. Instagramissa on myös kuvakisa.

Aisaparin alueella Aisapari haastaa koulut ja yhdistykset Ideatalkoisiin. Ideatalkoissa kootaan nuorilta ajatuksia alueen harrastustoiminnan kehittämiseksi. Kouluille ja yhdistyksille on lähetetty suoran tietoa Ideatalkoot-tapahtumasta.

Koulut ja yhdistykset voivat järjestää myös omia talkootapahtumia ilmoittautumalla Maatilan Suurimmat Talkoot –sivustolla ja toimimalla sivustolla olevien ohjeiden mukaan.

…………………klikkaa lisätietoa alla olevasta J-Pnewsin linkistä!

Talkoista saat lisätietoja ja talkoon järjestäjäksi ja talkoolaiseksi voit ilmoittautua talkoosivustolla: maailmansuurimmattalkoot.fi
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI