Tiekirkot avataan kesäkuussa!

0
Alajarven Gabrielin kirkon ovet ovat avoinna. (Kuva: Jukka Ketonen)

Alajärven seurakunnan ja Lehtimäen kappeliseurakunnan tiekirkot kutsuvat turisteja, kesävieraita ja paikkakuntalaisia vierailemaan arkkitehtuurin, historiallisen taustan ja esimerkiksi hiljentymisen merkeissä.

Alajärven Gabrielin kirkko on auki 13.6.-19.8. välisenä aikana sunnuntaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin kirkko on auki klo 11-16.

Uutta Alajärven tiekirkossa on jo viime kesänä aloitetut keskiviikon keskipäivän klo 12 musiikkihetket 15.6.-27.7. välisenä aikana, sen jälkeen voi vaikka piipahtaa diakonian kirppiksen olotilassa kahvilla. Myös vuosia toiminut kuuntelijapalvelu kirkossa jatkuu aika ajoin, joten seuraa sometiedotusta.
Lehtimäen tiekirkko on auki 13.6.-12.8. arkisin maanantaista perjantaihin klo 11-16. Lehtimäen päivystystä koordinoi Aila Pihlaja ja päivystyksen hoitavat yhdessä eläkeläiset ja Alajärven Gabrielin kirkon yhdyshenkilö on viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah.
Alajärven tiekirkon esittelijöinä toimivat nuoret Sini Kolonen, Eerika Pitkänen ja Amanda Tuomela. Loppukesän päivystävät eri järjestöjen edustajat eläkeläisistä, senioreista ja sydänyhdistyksestä. Tiekirkon kaikille esittelijöille on infohetki Alajärven kirkossa maanantaina 6.6. klo 12.
Lehtimäen kappelikirkko on myös tiekirkko

JÄTÄ KOMMENTTI