Töysän Ns:n talo täyttyi – KAMPRAATTIKUORO ja KRUUNUHÄÄTANSSIJAT KIINNOSTIVAT

0
Kamraattikuoro esiintyi diplomilaulaja Arto Riskun johdolla. (Pentti Hautala)

Teksti ja kuvat: Pentti Hautala
ALAVUS/TÖYSÄ

Töysän Nuorisoseuran suuren salin jokainen istumatila täyttyi, kun kansa kerääntyi kuuntelemaan Kampraattikuoron komeaa laulua ja järjestävän seuran kruunuhäätanssijoiden esityksiä.

…Sekä nauttimaan illan päätteeksi omien tanssitaitojen terästämisestä. Tai pitäisikö todeta nykyisenä ”nettiaikana”, että päivittämisestä ?!

Ilmajoen Musiikkiopiston Kampraattikuoro on perustettu vuonna 1979, joten viime vuonna kuoro juhlikin jo 40-vuoden mittaista, maineikasta taivaltaan.

Kampraatti nimen alkuperä on eteläpohjalainen murresana, joka tarkoittaa ystävää-kaveria! Ja kyllähän kuorotoiminta on ystävä- ja kaveritoimintaa parhaimmillaan.
Kuoron johtamisesta Töysän konsertissakin vastasi Ilmajoen Musiikkiopiston rehtori, diplomilaulaja Arto Risku. Ilmajokea kotipaikkanaan pitävässä, kuorossa laulaa kaikiaan 35 naista ja miestä. Ilmajoen lisäksi Alavudelta, Kauhajoelta, Kurikasta, Seinäjoelta ja Hämeenlinnasta.

Töysän Ns:n salin jokainen istumapaikka oli käytössä, ikkunavierustoja myöden. (Pentti Hautala)

Illan aikana saatiin ihastella laulun lisäksi myöskin tanssillisia liikuntaesityksiä, kun suuri sakki Töysän Ns:n kruunhäätanssijoita esiintyi Anelma Myllymäen johdolla.
Loppuillasta tanssilattian täytti yleisö Duo Rosett`n, Arto Riskun ja Jussi Vuorelan tahdittamana. Väliajallakaan ei levätty, kun tanssittiin Reijo Niemisen orkesterin säestyksellä.

Töysän Nuorisoseuran järjestämä viihteellinen yhdessäolo muodostuikin täydellisen onnistuneeksi laulun-, musiikin-ja tanssin illaksi!


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI