TTS aloittaa kodinkoneiden valintaan, energiatehokkaaseen käyttöön ja hoitoon keskittyvän puhelinneuvontapalvelun

0
TTS − Työtehoseura aloittaa 4.10.2011 maksullisen puhelinneuvontapalvelun, jonka kautta kuluttajat saavat kodinkoneiden valintaan, energiatehokkaaseen käyttöön ja hoitoon liittyvää erikoisneuvontaa. Kuluttajien kysymyksiin vastaavat TTS:n tutkijat ja asiantuntijat.

”Toive erikoisneuvontaa antavan puhelinpalvelun aloittamiseen on tullut kuluttajilta, jotka haluavat kodinkoneisiin liittyvää, puolueetonta neuvontaa.Laitteiden ominaisuuksissa on eroja, joita kuluttajan voi olla ilman asiantuntemusta vaikea vertailla. Koneiden energiatehokkuus on tärkeä asia, mutta todelliseen energiankulutukseen vaikuttavat myös muut seikat, kuten laitteen sijoituspaikka ja omat käyttötottumukset. Koneiden runsas markkinatarjonta ja käytetty terminologia asettavat myös haasteita valintatilanteessa olevalle kuluttajalle”, kertoo TTS:n tutkija Tarja Marjomaa.

Maksullinen puhelinneuvontapalvelu on avoinna kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 9−12.00. Neuvonnan numero on 0600303023 ja puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

JÄTÄ KOMMENTTI