Tule osaksi J-Pnews sivustoja – haluamme kuulla mielipiteesi!

1
Avaamme lähiaikoina sivustojemme pikkupäivityksen yhteydessä myös kirjoittajille iki omat ”foorumit”. Kutsummekin jo tässä vaiheessa Sinua mukaan, jos olet kiinnostunut perustamaan ja ylläpitämään omaa blogia sivuistollamme.
Seutukuntalaisia kiinnostaa varmasti kovasti lukea esimerkiksi kuntiensa ja kaupunkiensa johtohenkilöiden ylläpitämiä blogi- ”päiväkirjoja” asiasta kuin asiasta.
Pelin voisivatkin avata vaikkapa kuntien ja kaupunkien johtajat. Seurakuntien papisto. Kaikki nuorisotoiminnassa mukana olevat ihmiset, lääkärit, opettajat, kulttuuri persoonat, taiteilijat, ym. ym.
Mielenkiintoista päivittäistä luettavaa ja seurattavaa monelta eri taholta oman seutukunnan väelle. Mediassa joka tavoittaa lukijansa lähes reaaliajassa internet-verkon välityksellä. Vaivattomasti sekä ympäri Suomen, että yhtä vaivattomasti rajojemme ulkopuolella.
Käytä nykytekniikan suomat mahdollisuudet ja ole mukana interaktiivisessa multimediassa, jota eivät muut mediavälineet sellaisenaan pysty koskaan tarjoamaan.
Herranen lounas maaliskuu700x

1 KOMMENTTI

  1. Oikein hyvä sivu ja paikallisia asioita esillä !
    Hyvää jatkoa, nyt kun opin käyn usein täällä !

JÄTÄ KOMMENTTI