Turvallisuutta ja varautumista kylille

0
Kyläturvallisuuden merkeissä saa jokainen osallistuja itselleen kotivarasangon!

Miten toimit, jos sähköt katkeavat tai vedestä tulee puutetta? Miten asuinalueesta voidaan yhdessä tehdä entistä turvallisempi? Entä tiedätkö mikä on Vapepa?

Leader Aisaparin Kylille-hanke järjestää toivomusten mukaan kyläturvallisuusiltoja eri puolilla toiminta-aluettaan. Tällä kertaa on kutsu kuulunut Lappajärvelle Karvalan nuorisoseuralle torstaina 13.2. ja ystävänpäivän kyläiltaan Kortesjärven Ylikosken maamiesseurantalolle perjantaina 14.2. Kaikille avoimet tilaisuudet alkavat iltakuudelta kahvituksella.

Tarjolla on jokaiselle tarpeellista asiaa omatoimisesta varautumisesta ja kyläturvallisuudesta. 

  • Tarkoitus ei ole paasata, vaan yhdessä keskustellen käydä läpi asuinalueen ja oman kodin turvallisuuteen liittyviä asioita.

Jokainen saa hyvien neuvojen lisäksi kotiin viemisiksi kotivarasangon.

Lisäksi Kylille-hanke on mukana Aijjoos-toiminnan, Kohdataan kylillä ja keskuksissa ja Iira-hankkeiden kanssa järjestämässä Kiertäviä kahviloita, joista seuraava on torstaina 13.2. kello 13-15 Tempauksen kylätalolla Ylihärmässä. Kahvikupposen ääressä jutellaan mukavia ja nautitaan ohjelmasta. Hankkeet esittelevät toimintaansa ja osallistujien kesken järjestetään arvonta.

Kevään aikana on kiertävät kahvilat vielä keskiviikkona 18.3. Evijärvellä Jokikylän kylätalolla ja maanantaina 20.4. Lappajärvellä Tarvolan kylätalolla.


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI