Valio keittio | Maukasta ruotsalaista perinneruokaa suomalaiseen pöytään – resepti

0
Janssonin kiusaus
Janssonin kiusaus
Janssonin kiusaus on ruotsalaista perinneruokaa. Aiemmin se on tunnettu ns. yöruokana, mutta nykyisin se on myös helposti valmistuvaa arkiruokaa.

• 8 -10 annosta •

JANSSONIN KIUSAUS

Valmistusaineet

2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta

2 rasiaa (125/81 g) anjovista + liemi

4 dl Valio kuohukermaa tai 4dl ruokakermaa

1 dl maitoa

Valmistusohje

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Kaada kerma päälle.

Kypsennä 200 asteessa noin 1 t 15 min tai kunnes kypsä (tarkista kypsennysaika perunapussista).

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI