Valkealammella patikoitiin kauniissa kesäisessä säässä

0
Tyytyväiset ja liikunnalliset patikoitsijat istahtivat lenkin jälkeen nauttimaan kesäillan kauneudesta. Velja-koira osallistui myös patikkaan. Kuvassa: (vas.): Anne Timo, Kaija Sivula, Merja Mäkitalo ja Velja. (Kuva: Kirsti Kivelä)

Lehtimäen Valkealammen patikkaan tiistaina (11.6.) osallistui 75 patikoijaa. Osallistujia oli lähikunnista sekä Tampereelta ja Kaustiselta. Sää oli kaunis ja aurinkoinen, tuuli piti huolen, että hyttyset pysyivät loitolla.

Jälleen kerran ihmiset ihastuivat Valkealammen maastoihin ja niistä ”sateli” kehuja runsaasti. Monet lupasivat tulla uudelleen paikalle vaeltamaan ja myös kirkasvetiselle Valkealammelle uimaan.

Tiistai-iltana oli vilkkaasti ihmisiä liikkeellä pyörillä ja autoilla, vaikka eivät varsinaiseen patikkaan osallistuneet, vaan tulivat kesäistä iltaa viettämään ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Nuotiopaikalle oli Erkki Linna huolehtinut hyvät polttopuut, joten patikoijat pääsivät nauttimaan kunnon valkeista.

Tapahtuman järjestelyistä vastasi Alajärven kaupungin liikuntapalvelut.

Arvontaan osallistuneiden kesken suoritetussa arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
Minna Harju, tarjoilu-/leikkuulauta
Mika Ala-Mattinen, tarjoilu-/leikkuulauta
Aana Vainio, ensiapu-/selviytymispakkaus
Arja Paasiluoto, taittuvaruokailusarja
Tommi Ahonen, lippis

Onnittelut arvonnoissa voittaneille. Voitot voi käydä noutamassa 13.6.2019 jälkeen Alajärven liikuntatoimistosta, (Sairaalatie 3).


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI