Varkaat nousevat koloistaan

0

Varkaat

Ollaanpa tarkempia kun silmäillään iltojen ja yön pimeyttä, sillä varkaat ovat aloittaneet jo jonkin aikaa sitten oman ”työnsä”.

Homman tekee mielenkiintoiseksi myös se, että EU:n myötä maassamme liikuskelee vapaasti mm. varastelemassa, suomen- ja sen sukulaiskielisten lisäksi, kasvavassa määrin aivan jotain muuta kieltä puhuvia ammattivarkaita.

Nyt kun tulot ovat hetkellisesti romahtaneet yhdessä jos toisessa maassa ja työttömien määrä kasvaa lisääntyvässä määrin, joutuvat monet tahtomattaankin mukaan tähän vanhaan kurimuskierteeseen.

Kännnykkä, jopa kännykkäkamerat  ja-videot on keksitty ja niitä kannattaakin muistaa hyödyntää tilanteen sitä vaatiessa.

Räyringistä varastettua autoa käytettiin murrossa Vimpelissä

Maanantain ja tiistai välisenä yönä n klo 1.30 aikaan Vimpelissä käytiin kodinkoneliikkeen omaisuuteen käsiksi rikotun ikkunan kautta. Nopeat ”yötyöläiset” sieppasivat liikkeestä helposti rahaksi muutettavaa tavaraa.  Ainakin kuusi Topfield-digiboksia ja kannettava Acer-tietokone oli häipynyt liikkeen hyllyiltä.

Tämän ryöstelyreissun tekee mielenkiintoiseksi Vetelin Räyringistä samana yönä varastettu  vaaleanbeige farmarimallin Ford Focus (vm-99), jolla varkaat kävivät visiitillä Vimpelin keskustassa ja palauttivat auton  aaamuyöstä n. kolmen aikaan takaisin omistajalleen Saarikankaantielle Räyrinkiin.

Kyseisen  vaaleanbeigen Focuksen liikkeistä tehdyt havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaustisen poliisiin 071 8747 299 tai Kokkolan poliisiin 071 8747 744!

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI